Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2008, 14:45   #856
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rise
Świat: Morgana
Poziom: 100
Domyślny

@Arcy
Nie wnikam w to kto z kim sharowal i do kogo mial passy.Poprostu chodzi mi o to ,ze nikt nie jest swiety.Ja mam naprawde w d**ie czy wy gracie w 5 czy w 10 swoimi charami.Arcy moglem sie pomylic z tym sca moze chodzilo o sova.Wiem ,ze savalas kazal Ci wziasc Demon Arma ,a Ty powiedziales chyba "pojebalo Cie? Arcy nie ma Sova/Sca (?)" czy mniej wiecej cos takiego.Szczegolem jest ,ze pisales z nim podczas robienia anni
na ktorym uzywales bota (jak wiekszosc ).Nie wiem nie wnikam w to bo mnie to nie interesuje

btw. Zazwyczaj staram sie tak pisac by bylo to zrozumialem i jasne dla wszystkich ,bez bledow.Wtedy akurat sie spieszylem i nie mialem czasu zwracac uwagi na to co pisze

Co do Savalasa to wszyscy wiedza ,ze to sharer i botter ,a wiec nie ma sensu o tym pisac jedyne co jest godne uwagi to ,to ,ze Russel o tym doskonale wiedzial.A wlasnie najbardziej boli mnie to ,ze Morgana rzadzi taki ... Idiota?(to chyba najlepsze okreslenie).Nizahe raczej nie pozwolil by na to by ktos botowal na Morganie bez wzgledu na to kim by byl.
Podsumowujac: Morgana za czasow Nizahe byla duzo lepsza Russel nie jest godny tego by mogl wladac tym servem bo wedlug mnie jest nikim (osiagnol to wszystko tylko dlatego ,ze dobrze znal nizahe i byl mu wierny) ,a ludzie na sile chca z niego zrobic "legende" .

@Valyrr
Jestem tego samego zdania . Mowilem to na vencie ale nikt mnie nie sluchal i uparli sie zeby go zabic Nic na to nie poradze.Mowi sie trudno i zyje (walczy ) sie dalej

Edit:
Sephi Dragon spi

Feb 03 2008, 13:48:44 CET Killed at Level 100 by Victeron

Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 03-02-2008 o 14:50.
Kafffffar jest offline