Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hu'Hu
Słyszałem wiele mitów o tym że nie ma jeszcze karty graficznej żeby grać na najwyższych, mam Intel Core 2 duo (2x 2.2) 2 GB RAM, Radeon x1950Pro 512mb Shappire i śmiga mi na wysokich , nie mam Visty ale myślę że gdybym miał to i na najwyższych pójdzie.
P.S
Po eksplozji , kiedy znajduje się w tej przestrzeni bez grawitacji dochodzę w końcu do takiego miejsca z którego nie mogę się wydostać,jest tam kanał wentylacyjny(czy coś w tym rodzaju) który wdmuchuje strumień powietrza ktory z kolei nie pozwala wydostać sie z tego "pomieszczenia".Ale nie myślę tu o tym pierwszym bo tam działało na zasadzie zniszczenia tych kryształów tylko tam dalej gdzie powietrze zamarza i jest ogólnie chłodniejszy klimat. może ktoś coś mi podpowie ?  wiem strasznie zamieszałem,, jeśli ktoś się domyśli o co mi chodzi i bedzię znał rozwiązanie to prosze o prywatną wiadomoścć
|
Hmm chodzi ci o ten statek ? To tam plyniesz tak jakby sam. A potem dochodzisz do takiego mie jsca i tam lataja takie gowienka to je mozesz zabic icaly czas przed siebie cisniesz z tego co pamietam dawno gralem ;p