Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2008, 18:32   #1821
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stepien'91 Pokaż post
Nie stepienia tylko stepnia a to oskarżanie o bota jest podstawne ... ;<
to nazywasz sie stępień czy stępń?

aha, jako, ze moj poprzedni post zostal usuniety to napisze to jeszcze raz:
nie bede ci sie tlumaczyc, ze zadnego bota nigdy nie uzywalem i zadnym botem sie nie chwalilem, bo po co, skoro ty to dobrze wiesz?
piszesz te glupoty, za to, ze cie skrytykowalem, bo sam botujesz ile wlezie
daruj juz sobie, bo jak narazie nie pokazales, ze jestem boterem, tylko, ze ty jestes frajerem
koncze ten temat i nie mam zamiaru odpisywac wiecej na twoje posty, bo nie sa warte mojej uwagi (zreszta podobnie jak ty);
sprostuje jeszcze to co napisales na temat mojego odejscia z gildii (tj. "A z gildi odszedles bo CIe nie sluchali."): odszedlem, bo nie mam zamiaru byc w gildii z takimi jak ty, ot cala prawda o tobie:
Cytuj:
22:28 Ethail de'Cloud [20]: powiedz m z emnie jebie kto mowi na to ze ja boce
22:28 Ethail de'Cloud [20]: mi sie to podoba

22:49 Ryba de'Cloud [110]: 22:48 Ethail de'Cloud [20]: twoja stara widnieje na medusa shieldzie
22:49 Ryba de'Cloud [110]: chce byc smeiszny
22:49 Ryba de'Cloud [110]: ;d
22:49 Ufok de'Cloud [106]: on jest smieszny, ale jego teksty nie
a sytuacje w tej gildii najtrafniej adam skomentowal: "ja nie mam z ta gildia nic wspolnego procz tego, ze w niej jestem"

wiec zamiast robic smietnik na forum, lepiej idz sobie zapuscic tego bota, w koncu cyferki to podstawa, nie?

edit
gdyby ktos mial zamiar usunac tego posta, to prosze, zeby w takim razie pousuwal tez wszystkie te, ktore nie maja nic wspolnego ze zdjeciami, poczawszy od napisanego przez cieniusa, ktory zaczal ten caly burdel

edit2
jeszcze jeden pokaz kultury ww stepienia

Cytuj:
17:56 Ethail de'Cloud [21]: dla twojej swiadomosci mojego nazwiska sie nie odmienia, ale jezeli ty tak wszystko wiesz to respect, niech bedzie stepienia hahahaha.
17:57 Ufok de'Cloud [106]: Ufoka nie ma teraz przy kompie, tu automatyczna wiadomosc od jego bota: jesli masz do mnie jakas sprawe kliknij "1", jesli masz jakas bardzo pilna sprawekliknij "2", jesli twoj nick = ethail de'cloud to jeb sie.
17:58 Ethail de'Cloud [21]: no spoko nawet nie mialem z toba zamiaru gadac, tylko zostawic wiadomosc, wiec 1.
17:58 Ethail de'Cloud [21]: pierdol sie .
17:58 Ufok de'Cloud [106]: Z polecenia uzytkownika wszystkie wiadomosci od ethail de'cloud sa ignorowane.
17:59 Ethail de'Cloud [21]: bloknij se starego

Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 04-02-2008 o 19:02.
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.