Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2008, 20:39   #276
kijwieco
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 01 2008
Lokacja: Ostrowiec Św.

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: >><<
Świat: HMMM ^^
Poziom: 44
Skille: 83/83
Poziom mag.: 6
Wyślij wiadomość przez ICQ do kijwieco kijwieco ma numer GG 602128 Send a message via Skype™ to kijwieco
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sehrman Pokaż post
Rotworm

Na rooku 2 z najsilniejszych potworów (po minosie) praktycznie zawsze w grupie jeśli otoczy cie grupka rotów możesz niedlugo spostrzec napis you are dead do expienia potwór znakomity - 40 exp za 1 i wypadają mace! za każdą 30 gold - mój ulubiony potwór

ps. poza zagrożeniem związanym z grupką rotów radze uważać na canion wormy - często są w pobliżu

źródło exp dla leveli 12 - 20>

Bug
najlepszy wg. mnie potwór do expienia na rooku - 18 exp 0 obrony - troche gold a co najważniejsze po odnalezieniu dziury z bugami(sami ją znajdźcie) level bedzie leciał bosko szybko - ja z 5 do 8 zrobiłem tam w 3h. Ale uwaga - levele 1-3/4 nie mają co na niego liczyć - ma spory atak - bug to 'lżejsza wersja slima - 0 obrony dobry atak - w grupie są dość mocne - najlepiej full atak zabić szybko jednego i wiać - jak otoczy cie 10 bugów dedniesz nawet na 8 levelu bez dobrego eq

No wez mnie nie rozsmieszaj kazdy wie (nawet n00b) ze moze cie bic max 8 potworow ( jezeli bija w zwarciu czyli bugi itp. ). No chyba ze ty jestes jakis wyjatkowy i cie moze bic 100 bugow naraz. ((( Tylko potwory bijace z magii lub dysta cie moga tak lac jak napisales "10" albo nawet wiecej ... ))) Omg... poza tym nie ma czegos takiego jak CANION WORM tylko CARRION WORM

Ostatnio edytowany przez kijwieco - 03-02-2008 o 20:41.
kijwieco jest offline   Odpowiedz z Cytatem