Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mezowski86
Fagaro, a pamiętaj jaki byłeś zawzięty w tym przekonywaniu, że knajt nie jest najgorszą profesją. Zdecydowanie najgorszą profesją był 2,3 updaty temu. 1 Update temu był niezłą profesją, obecnie jest nadal najsłabszą, jednak nie tak jak 2 update temu. pozdrawiam
|
te 3 updaty temu bylem 120 level, moja sila magi wynosila okolo 260% wiec moglem polowac uzywajac gfb, explo, hmm, nie gorzej niz 80 ms, a do tego mialem duzo wiecej hp. nie narzekalem bo wtedy knight byl profesja uniwersalna. zabicicie cultow nie sprawialo problemu, lurowalem po 5-8 i gfb, teraz musze podbiec zeby walnac z toporka, a one upijaja, znikaja i paralizuja wiec polowanie na nich przestalo miec jakikolwiek sens. Demona bilem z explo i leczac sie uhami, teraz koszty zabicia jednego demona solo to cos kolo 8k na fluidy(mf na eori i heal na leczenie). Wl kiedys to cos pieknego, z toporka tak sobie obrazenia wchodzily, ale explo pieknie, po 500 dmg z kazdej runki, teraz niby toporkiem mozna je bic, ale duzo czesciej znikaja, wiec mniej obrazen (bo jak uzyje niewidki tuz przed moim atakiem to atak nie wchodzi, musze go dokryc runka/exori i tura w plecy) a mag z morta wali obojetnie czy wl jest widzialny czy nie. Rola knighta ograniczyla sie do bicia smokowatych potworkow, co jest pprostu nudne. zadnej odmiany.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PanKracy
fagaro
Podobną sytuacje mieli magowie kiedy to wprowadzono "oteesowe" hity dla knighta. Gdy magowie sie buntowali, wyśmiewano ich że nie umieją grać, że idą na łatwizne, ale szanowni knajci nie zdawali sobie sprawy jak ciężko było uzbierać kase
|
Wiem, i wszyscy sie dziwili ze ja jako knight mowie ze cip soft przegial w druga strone popadajac ze skrajosci w skrajnosc. Wtedy im sie nie udalo, nie dlatego ze zwiekszyli moc knighta/pala ale dlatego ze poprawiajac jedna profesje naraz obcieli moc drugiej. Teraz zrobili znowu, polepszyli magow jednoczesnie dupiac knightow. zmiany powinny byc czestsze ale mniej gwaltowne. np update co 2 miesiace wprowadzajacy drobne zmiany a nie jeden wielki co pol roku w ktorym zmieniaja wszystko. Sprowadza sie to do tego ze logujemy sie i trzeba zadac sobie pytanie "co moja profesja dzisiaj moze robic" bo to co umielismy przed upem okazuje sie przestarzale.