Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShicuDelete
witam
mam pytanie dostałem 3 bany...
i z tego co udało mi sie ustalić moje konto nie zostaje obrazu skasowane w celu sprawdzeniu o słuszności kasacji.Jeżeli nie skasują mi konta będę mógł dalej grac??
Kasacja konta
Kasacja konta jest najpoważniejszą formą kary w Tibii. Z tego powodu, konta nie są kasowane natychmiast. Zamiast tego, konto najpierw zostaje zbanowane na nieskończoną ilość czasu, w celu dokładnego zweryfikowania słuszności kasacji. Kiedy jednak zostanie ona potwierdzona, konto nie będzie mogło być już wcale użyte. Tak samo jak w przypadku innych kar, w ciągu 7 dni gracz może złożyć skargę na kasację swojego konta. Kasacja nie nastąpi, dopóki taka skarga nie zostanie rozpatrzona. Gdy jednak zostanie ona odrzucona, konto zostanie usunięte na zawsze.
Piszcie proszę.
P.S.Najgorsze jest to ze nie mogę złożyć skargi i mam pacc'a na którym grałem ledwie 8 dni..
|
W takim wypadku musisz chyba napisać maila do cipsoftu (nie pamiętam adresu, ale chyba
[email protected]? nie jestem pewien). Zaznacz, że ledwo co wykupiłeś pacc i takie tam pierdoły, oczywiście po angielsku, a może zamienią ostatniego bana na adnotacje i dadzą Ci jeszcze jedną szansę.
A na przyszłość nie kupuj pacc na konto, które miało już 2 bany