Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2008, 11:29   #243
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nadol Pokaż post
Moja mała reposta

No teraz masz racje Brozyn nic nie może zrobić za jego crimes ale ja jako że jestem jego real przez to niektórzy ludzie z starego heat mnie nie lubią. Lecz znam polaków paru w końcu gram tu już 2 lata na pandori. Szczerze powiedziawszy to dobrze że swe przegrało bo oni byli za bardzo pewni siebie PA bylo na 1miejscu oni juz szukali zaczepek u neutral ludzi. Brozyn że im pomagał jego sprawa ale wzamian za jego pomoc ja padalem z 3x od szwedów i reszta moich rl a najgorszym ze swe jest pyros jebany koazk, dlatego brożyn zapytany przez Glidarna powiedział że im nie pomoże bo jego rl'ów leja .
Teraz mam nadzieje że uda mi sie pod odbudować kontakty z polakami najbardziej Dziękuje Sepultusowi & Golenzowi oraz innym (prawie że rl ) bo mi bardzo pomagaja a znamy sie od low lvów. Mam nadzieje że polacy którzy stracili wiele przez szwedów wrócą teraz, pamiętam takie czasy ja swe robiło pogrom i był taki okres że dziennie ktoś odchodził z serwa[*][*][*].
Na koniec chciałem powiedzieć że mnie do Brozyna nie porównuj on o wiele wcześnie zaczął grać i miał tyle znajomości ze swe i polakami, na a potem pokazał mi ta grę. Na pandori miałem 2 chary 1 był Dark Nadol dużo dobrych kontaktów mailem ale swe stare glamour mnie jeblo i sie w*****łem i nie grałem na 42lv został. No a teraz po wsze czasy Brodol udało mi się osiągnąć 100lv i jestem z tego zadowolony lecz sprawiło to iż jestem na celowniku bo szwedzi traktują teraz prawie wszystkich polaków za wrogów. Dlatego mam nadzieje że zostanie tak jak jest.

Hail Sorrow.
Signet Brodol
<lick> <lick> ze tez cię język nie boli ciągle inne 4 litery wylizywać P
huauhauhuauhauhua
Pandorian technomancer jest offline   Odpowiedz z Cytatem