Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2008, 15:55   #4
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Semrise Pokaż post
Otóż odrazu przejde do sedna sprawy...Macie pojęcie ile osób w RL zginęło ponieważ pożyczył kase w tibi , haknął kogoś?
No, ile?

Cytuj:
Czy CipSoft nie pomyśly o tym?Zajmują się tylko Tibią i jej rozbudową oraz własnym tyłkiem
Bo to nie ich sprawa jak kretyni się zabijają.

Cytuj:
Można by tu jeszcze wymieniac.
To wymieniaj; ja o innych przypadkach nie słyszałem.

Cytuj:
Osobiście w moim mieście doszło do tego że koledzy żyją tylko tibią każdego nazywają noobem jak nie gra w tibie to jest głupi zasrany noob...
Współczuję kolegów-kretynów.

Cytuj:
Co około dwa miesiące dochodzi do grożenia bądź użycia przemocy przez tibię.
Poparłeś to najłatwiejszą metodą prowadzenia badań statystycznych, czyli 'dane wzięte z dupy', prawda?

Cytuj:
Ile będziemy patrzec na zabijanie w rl przez świat wirtualny...
Aż przez selekcję naturalną wszyscy nieprzystosowani do życia w społeczeństwie (aka mordujący się przez gry komputerowe) się wytłuką.

Cytuj:
I tu sonda czy chcesz tibie i zabijanych ludzi czy chcesz nie grac i uratowac ludzi?
Opcja druga jest równie głupia jak myśl, że jeśli ja nie zjem kotleta, to uratuję setki zarzynanych prosiaków (ot - ten kotlet, którego ja nie kupiłem, zgniłby w sklepie). Albo to, że trzeba zjeść wszystko, co masz na talerzu, bo w Etiopii dzieci zjadłyby to razem z talerzem i jeszcze by podziękowały.

Cytuj:
Owszem zdarzają się takie "Wypadki" w innych grach ale najwięcej wg. mnie w tibi...
A "wg." mnie nie umiesz poprawnie napisać ani skrótu od według, ani słowa 'Tibii', ponadto nie wydaje mi się, żebyś się zainteresował, jak to w tej kwestii naprawdę jest.

Cytuj:
O co chodzi w ogóle?Kiedy ja zaprzestane i kilka innych osób to dla nich stanie się to głupie i odejdą itd...
Żyj dalej w swoim świecie iluzji.

Cytuj:
Samochód , a gra to co innego...Zabijaj specjalnie dla kasy w tibi...A zabijaj przez przypadek dla niczego to co innego...
Ale producenci samochodów mają na sam fakt ginących ludzi taki sam wpływ, jak twórcy Tibii.

Ot, takie wylanie frustracji, która nie wiem skąd we mnie jest - bo humor mam ostatnimi czasy zaj*bisty.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 04-02-2008 o 15:57.
Lasooch jest offline