Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade
Cruoris napisalo posta na forum, ze wszyscy na selenie beda ginac, bez wzgledu kim byles, to chyba starczy.
|
Dziwne, że po tym poście jakoś pół servera nie uciekało do PZ/dawało loga jak osoby z Cruoris były online.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komuszq
I nigdy nie hunciło za to ze sobie itemki na trade chiales sprzedac, Weź Kiszek nie pierdol
|
Nie jestem Kiszek. Co do huncenia za sprzedawanie itemków na trade, ostatni raz miałem taką sytuację parę lat temu, a odkąd wróciłem do gry, to kinda często sprzedawałem itemy. Chyba, że chodzi Ci o priceliste, która powstała jakoś w połowę wakacji? Było jasno określone, że nikt Cie nie będzie huncił, jeżeli będziesz się trzymał się cen. To akurat było zrozumiałe, bo ceny dość mocno spadły i sam byłem tym w*****ony. Pricelista była potrzebna, chociaż zgodzę się, że w tym przypadku niektóre ceny były dość wygórowane.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez omagad1989
Nie robilo zadnych black list, to prawda, ale Macavelli zrobil te liste, aby pokazac kazdemu z kim walczy.
|
Haha, strasznie pokazał, z kim walczy. Jakbyś uważnie śledził blackliste to naliczyłbyś kilkadziesiąt osób, które nigdy nie były na tej liście, a Macavelli liczył ich jako fragi.
Cytuj:
Poczatkowo znajdowali sie na niej tylko czlonkowie Cruoris oraz Eternal Crusade. Dopiero pozniej dolaczyli supporterzy.
|
Ok, najlepsze jest to, że na blackliste dodawano całe gildie, w których był chociaż "1 wielki supporter wrogów Macavelliego". Nie oszukujmy się, Macavelli miał mało kaski.
Cytuj:
Moze nie pomagali oni wam (wrogom Macavelliego) w sposob bezposredni, ale na pewno Macavelli mial swoj powod, aby dodac ich do black listy.
|
A powodem tym był brak funduszy, czy raczej ten 'wielki supporting'?
Sorry za błędy, jestem kinda tired x.x