Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2008, 18:16   #17
vuxes
Użytkownik Forum

vuxes's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vuxes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Homerun
Świat: Selena
Poziom: 130
Skille: 95/68
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade Pokaż post
Cruoris napisalo posta na forum, ze wszyscy na selenie beda ginac, bez wzgledu kim byles, to chyba starczy.
Dziwne, że po tym poście jakoś pół servera nie uciekało do PZ/dawało loga jak osoby z Cruoris były online.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komuszq Pokaż post
I nigdy nie hunciło za to ze sobie itemki na trade chiales sprzedac, Weź Kiszek nie pierdol
Nie jestem Kiszek. Co do huncenia za sprzedawanie itemków na trade, ostatni raz miałem taką sytuację parę lat temu, a odkąd wróciłem do gry, to kinda często sprzedawałem itemy. Chyba, że chodzi Ci o priceliste, która powstała jakoś w połowę wakacji? Było jasno określone, że nikt Cie nie będzie huncił, jeżeli będziesz się trzymał się cen. To akurat było zrozumiałe, bo ceny dość mocno spadły i sam byłem tym w*****ony. Pricelista była potrzebna, chociaż zgodzę się, że w tym przypadku niektóre ceny były dość wygórowane.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez omagad1989 Pokaż post
Nie robilo zadnych black list, to prawda, ale Macavelli zrobil te liste, aby pokazac kazdemu z kim walczy.
Haha, strasznie pokazał, z kim walczy. Jakbyś uważnie śledził blackliste to naliczyłbyś kilkadziesiąt osób, które nigdy nie były na tej liście, a Macavelli liczył ich jako fragi.

Cytuj:
Poczatkowo znajdowali sie na niej tylko czlonkowie Cruoris oraz Eternal Crusade. Dopiero pozniej dolaczyli supporterzy.
Ok, najlepsze jest to, że na blackliste dodawano całe gildie, w których był chociaż "1 wielki supporter wrogów Macavelliego". Nie oszukujmy się, Macavelli miał mało kaski.

Cytuj:
Moze nie pomagali oni wam (wrogom Macavelliego) w sposob bezposredni, ale na pewno Macavelli mial swoj powod, aby dodac ich do black listy.
A powodem tym był brak funduszy, czy raczej ten 'wielki supporting'?

Sorry za błędy, jestem kinda tired x.x

Cruoris the Movie
vuxes jest offline   Odpowiedz z Cytatem