Napracowałeś się troche...ale czytając komenty widze że nie do wszystkich trafiło przesłanie.LUDZIE!ON WAM NIE CHCIAŁ WRZUCAĆ TYLKO WAS UŚWIADOMIĆ I SKŁONIĆ DO POPRAWY!

A tak po za tym to nie oceniaj wszystkich jednakowo!Grając na Novie nie jesteś w stanie dowiedzieć sie czegoś o stosunkach polaków na Menera!Tam polacy są sobie pomocni!Zdarzają sie wprawdzie debile którzy grają poto żeby huncić(menera to nonpvp ale większe lvle bloczą słabszych od siebie dając potworka pole do popisu zgarniając potem loota z deda).No cóż!Taka jest ludzka natura.PRAWO DŻUNGLI takzwane.A co do nobków to myślę że brazole są najwiekszym narodem tibijskiem reprezentującym ów tibijski ,,status".Np. Mowie do jednego braza ,,pl?" a on mi na to ,,Si".W brazoach denerwuje mnie to że używają botów co według mnie bardzo psuje sens gry.Robi tak niejeden highlvl...ostatnio było głośno o jednym brazku(300 lvl)którego udupiło dwóch sorków a on po 3 dniach expienia na bocie odrobił te 2 stracone lvle...po za tym ma kilku ownerów którzy pilnują jak boci żeby go nikt nie udupił...To jest dla mnie dziecinada

Boci na frostach i sie cieszy...Pidsumuwując zaznacze że brazole to noobki a polacy to taki narwany naród i tyle...