Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2008, 19:27   #2541
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mynd Pokaż post
Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz iz jestem "noliferem" ale okej kazdy ma prawo do swojego zdania Jedna wazna rzecza jest to ze mnie nie znasz ;/
Nie muszę cię znać, żeby to stwierdzić. Wystarczy chociażby przejrzeć parę stron tego tematu. A w grze zachowujesz się jak typowy "nolife", który musi się dowartościowywać, pokazując jaki to jest mocny, poprzez lurowanie, okradanie innych graczy i utrudnianie im gry. O ile nie mam nic przeciwko temu, żebyś i do końca życia grał sobie w tę grę non stop klepiąc "hyderki" i nie będę cię za to oceniał, o tyle strasznie mnie wkurza twoje gówniarskie zachowanie (a zdarza się to zawsze, kiedy mam tę przyjemność spotkać cię w grze...). Na twoje szczęście, większość graczy ma wystarczająco dużą moc obliczeniową mózgu, żeby wiedzieć, że zachowanie takie jak twoje jest bez sensu, inaczej w ogóle nie mógłbyś grać w Tibię, nie mówiąc już o wbiciu takiego levelu, bo wszędzie spotykałbyś lurerów, złodziei itp., ogółem graczy, którzy po prostu chcieliby zrobić wszystko, żeby zepsuć ci zabawę...

Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 04-02-2008 o 19:30.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.