Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mynd
Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz iz jestem "noliferem" ale okej kazdy ma prawo do swojego zdania  Jedna wazna rzecza jest to ze mnie nie znasz ;/
|
Nie muszę cię znać, żeby to stwierdzić. Wystarczy chociażby przejrzeć parę stron tego tematu. A w grze zachowujesz się jak typowy "nolife", który musi się dowartościowywać, pokazując jaki to jest mocny, poprzez lurowanie, okradanie innych graczy i utrudnianie im gry. O ile nie mam nic przeciwko temu, żebyś i do końca życia grał sobie w tę grę non stop klepiąc "hyderki" i nie będę cię za to oceniał, o tyle strasznie mnie wkurza twoje gówniarskie zachowanie (a zdarza się to zawsze, kiedy mam tę przyjemność spotkać cię w grze...). Na twoje szczęście, większość graczy ma wystarczająco dużą moc obliczeniową mózgu, żeby wiedzieć, że zachowanie takie jak twoje jest bez sensu, inaczej w ogóle nie mógłbyś grać w Tibię, nie mówiąc już o wbiciu takiego levelu, bo wszędzie spotykałbyś lurerów, złodziei itp., ogółem graczy, którzy po prostu chcieliby zrobić wszystko, żeby zepsuć ci zabawę...