Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kijwieco
No w sumie z Fibulą nie do końca jestem pewien. Jak twój serv jest pvp to nie radze bo dużo PK łazi. A poza tym trzeba kupic klucz u NPC za 2k lub od gracza około 1k. Ja osobiście polecam orci pod thais. Na tibia.pl zobacz life ring, jest na niego quest tam pod thais. Przejdziesz przez orci, i respia sie beho najpierw są 2 po 1. Potem idziesz dalej i 2 lub 3 naraz, więc jednego wywab i uciekaj i nagle >>>. No i następnego tak samo. Potem rozkop dziurę i zejdź są tam 3 beho ja polecam wziąść 2/3 heal potion i na full attacku jechać. Oczywiście należy mieć kilof i łopate. Tam jest ladny exp bo ja tam takie kółka robilem od 23 do 26lvl ^^. Opłaca się bo po 3/4 takich kółkach wynosiłem 5 two handed swordow, czasem terra rod, nawet beho shield i beho eye no i tak z 20longswordów, 15 steel shieldów, i ok. 10 morning starów ( większość w lootbagu ). No w sumie nie zawsze tak dobrze mi leciało z beho ale zawsze sie zwraca dużo  . PEWNIE SIę UŚMIEJECIE ALE MIAŁEM BLUE ROBE, DEMONKE, C. HELMET ITP. LEKKIE.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłem. 
|
Orki to bdb pomysł, jezeli mi odbije to może nawet solo draga zalicze : P, a tego questa na L ringa przy drobnej pomocy kuzyna już zaliczyłem
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Locus_Arisek
Up : Mylisz sie klucz kosztuje 800gp nie 2k ^^
|
a mi sie zawsze wydawało, że 1k : P