Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2008, 00:31   #4085
Piesek
Guest

Domyślny

[quote=hugo'odyn;1881982]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piesek Pokaż post
No wreszcie;D juz sie doczekac nie moglem ^^

No ty tos pokazal klase w tej wojnie ,wszyscy po pz sie chowali jak zes byl online ,niewiem po co tu sie napinasz i robisz z siebie bohatera jak ty tylko zoluwke grzales ,jestes i bedziesz tylko miesem armatnim a po2 nawet memberem Ng niebyles.a z czasem podzielisz los wiekszosci co byli tacy cwani bo pomagali ng czy co tys tam robil bo pamietam cie tylko z tego ze glebe gryzles.,ja pierdole nic niezrobil a sie napinaaaaaaaaaa.tak do wszystkich co tu placza, zala sie i napinaja to tylko gierka po co takie glupoty piszecie?
Ja na Ciebie nie wjeżdżam to po 1, po2 jednak walczyłem mam mały lvl lecz starałem się coś zrobić i chyba mi sie udało.

@do Sabaevila
Cytuj:
a wiesz co to wogole znaczy? bo chyba nie

wiesz wydaje mi sie ze zycie na rl Ci nie wychodzi wiec myslisz ze jak jestes w super gildi rzadzacej obsidia to jestes fajny - rozczaruje cie - nie jestes a ta gildia itak wczesniej lub pozniej wyjebie Cie i bedziesz mial pograne

btw - jestes dziecinny i mam dla Ciebie rade - albo bedzie bez rady
Niech Cię moje życie na rl nie obchodzi. Mam prawo do prywatności ok?
Nie jestem w żadnej gildii, wyjebie mnie trudno moja sprawa wtedy zmienię server.
Tak jestem dziecinny, wiem o tym, ale chcę się nacieszyć dzieciństwem póki je mam jeszcze, a dużo mi go nie zostało.
Tyle ode mnie.

Ostatnio edytowany przez Piesek - 05-02-2008 o 00:33.