Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2008, 03:42   #6
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

Cytuj:
Jeżeli ktoś chce mi polecić jakiś inny sposób expienia na piratach to BARDZO PROSZĘ, oby skuteczny.
Sproboj uzywac RoH/LR w zastepstwie czesci mf, pozatym sprobuj chodzic ostrozniej (3 BP mf w 20 minut to cos podejrzanie duzo).

Cytuj:
Crystal Spidery - nie wiem niby potworki w zasięgu ręki, ale jednak tak daleko, bo nic mi o nich nie wiadomo o ich respach, hitach, loocie i taktykach na nie
Crystal Spider = GS z tym wyjatkiem ze zamiast summonowac male pajaki to paralizuje... osobiscie nie sadze zeby bylo tam bardzo bezpiecznie dla kogos na ~50 lvl.

Cytuj:
Dworce - prawie idealny a jednak shit, dlaczego? Ilość HP w 80% potrzeba 2 strzałów z WoI żeby zabić tę szmatę (drugi strzał za ok. 5hp? =/) czyli 26mana poszło na jednego się je....
Chakoye (czytaj wyżej)
rotwormy(czytaj x2 wyżej)
larvy (czytaj x3 wyżej)
Czy probowal pan kiedys bic te potwory z broni? (mowie w szczegolnosci o rotwormach i larwach).

Cytuj:
Drefia - nic mi o tym miejscu nie wiadomo, tylko tyle, że ponoć na candii tam full ludzi, ale chętnie bym się jakiś konkretnych wiadomości dowiedział jak tam expić moją postacią
Pochodz i obacz, jest skrzynka, jest tam masa roznych umarlakow z tych slabszych kategori (do necro), wez ze soba stealth ring i zakladaj zawsze jak wchodzisz w nieznana dziure (moze byc 3-5 DSow zaraz pod spodem).

Cytuj:
Tomby za teleportami - nic mi nie wiadomo o tym jeżeli ktoś by mi poradził jak expić żeby nie mieć waste, jaką tombę wykryć czy coś to bardzo chętnie to przeczytam i spróbuję!
Moja rada?
Jak nie wiesz konkretnie co gdzie to sie nie pchaj... moze byc latwo po calym poziomie a mozesz nagle na behemota wpasc.

Cytuj:
Czy ja raportuje jakieś niewłaściwe osoby? Czy im wolno bottować? Lvl chyba nie ma znaczenia
Botterow sa tysiace, GMow kilku a system banowania bardzo malo wydajny... nie wyrabiaja sie.

Cytuj:
90k/h bardzo interesująca sprawa hmmm...
tylko z tym "CZASEM SIĘ ZWRACAŁO" jest podejrzane
Faktycznie... tyle to ja mialem druidem tam na 90 lvl... z blokerem