Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2008, 21:55   #160
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Kolejny bojownik o równouprawnienie FACC?

Cytuj:
Tibia jest grą darmową jakby podstawową częścią gry(1), a pacc tylko dodatkiem(2), A nie pacc podstawową(1), a facc...niczym!(0)
Facc = coś ala demo Pacc = zwykła gra, bo zawiera wszystkie jej elementy.

Cytuj:
Chciało sie to komus czytac? Pozdrawiam normalnych

PS Szkoda ze nie ma kogo pozdrawiac ( co najzyzej 2-5 osob )
Aha. Czyli normalny to ktoś kto zgadza się z tobą i twoim rozumowaniem tak? Good luck in life.

Cytuj:
To ty sądzisze ze nie jestes chamem. Naprawdę znam się na ldzuiach jak mało kto i moje spostrzeżenia: Mało ludzi zaczyna pisac w tym temaci ebo jest po prostu idootyczny a ty kazdemu tak "A widzisz ! A patrz ! A ha ? ja mialem racje ! ja ! nie ty !" Może nie jestem chamski, ale bezczelny i ...głupi - na pewno. I takie pytanie - ile grasz w tibie ile masz lat, i co ci się zdażyło w zyciu ? Znasz życie w ogóle ? Tylko nie zacznij mowic ze w zyciu sa 4 profesje Knight druid sorc i pall, sorc robi to knighta tamto.. omfg
Co do cholery ma moje życie i to co się w nim stało do tego akurat tematu? Nic - ci powiem. Ja tu mówie o czymś takim jak zasada płace wymagam, zasadach zwykłego kupna i wymagań klienta. Co ma to ile mam lat do tego, co wiem, czym się kieruje, jak rozumuje? Według ciebie ma mi się w życiu stać coś okropnego (różowo nie jest wierz mi) bym wiedział co pisać i jak żyć? Jak wyżej - good luck.

Cytuj:
Wiesz co ? To, że gdyby ta gra na początu nie byłaby darmowa to by jej w ogóle nie było. To że gydybś wywalił wszystkich facc i zostałyby same pacce gra zrobiłą by się nudna i cholernie monotonna bo ludzi by było tyle co kot napłakał.
A czy ja mówie usunąć FACC w pizdu? Ja wiem, że gra potrzebuje czegoś takiego jak facc, by dać się poznać ale wierz mi albo i nie to pacc (nie osoba a konto i gra) jest esencją, sensem i dopełnieniem gry.

Cytuj:
I nie kazdy ma kase na pacca, ja akurat nie mam, ktos mowil ze dostaje kieszonokwe bardzo malo, zal 30 zl.. BOZE 30 ZL !! Ja nie mam ZADNYCH kieszonkowych a kase co dostaje na urodznny czy cos nie bede wydawal na pacca, bo wole kupic inne rzeczy jak nareszcie kiedys mam kase, rzeczy typu, nowy zegarek, kompa podkrecic zeby nie siedziec na geForce4, Zarcie w szkole itp !
A myślisz, że ja jestem super bogaty?? Człowieku by mieć pacc też muszę do cholery się namęczyć. Nie mogę go kupować co tydzień. By go mieć na 3 miesiące z mojego kieszonkowego musze zbierać conajmniej 10 miesięcy!!! A kupuje tylko na 3 miesiące. Podobnie jak ty coś fajnego i większego moge kupić tylko za kase na urodziny. Pacc z reguły mam raz w roku i to właśnie dzięki TYM URODZINOM. Ty kupujesz coś do kompa, zegarek itp. a ja i inni kupują pacc. I co? Myślisz, że jestem bogaty i dlatego wkurzają mnie Facc? Ja po prostu potrafie docenić to na co wydałem kasę a nie jak co poniektórzy tylko narzekać bezpodstaw.

Poza tym skądś te kasę na kompa i neta każdy ma nie? I patrz sam teraz nie mam pacca. A czy widziałeś, bym płakał na forum, że mi coś zabrano?

Cytuj:
Rozumiem że pacce utrzymują serwery itd. ale co oni k**wa mają do tego że facc jęczy. Taka mentalnosc polaka. Nie wiesz co to mentalnosc ? Porównanie:
Wiem. To, że mam tylko 16 lat to nie znaczy, że jestem idiotą czy głupkiem jak raczysz sądzić.

Cytuj:
Amerykanin Lezy na lozku w spzitalu, nerka nie dziala do maszyny, pecherz tez w ogole juz sie rozklada - jak sie czujesz -suupper - i umiera
Polak wygrywa 1mln w lotka. I zaczyna sie martwin. A ze tak malo, ze tydzen temu byla kumulacja 10 mln, ze tgrzeba po to jechac
Wole być narzekającym Polakiem niż wciskającym kit wszystkim wkoło Amerykaninem. Jakbym miał zawsze mówić Super jest ok to by mi odpierniczyło.

Cytuj:
Podsumowanie. 50/50 Pacce to nooby"morda nie placicie nie macie" ale jednak utrzymują grę, Facce to tez nooby "czemu tammalo buu buu" ale to ONI tworzą grę ! i co z tego ze macie edron ankh itd. Ale ruszcie mózgiem ile tam ludzi ! jak ich mało ! I teraz wylejcie ich na mainland i co ? samotna gra, tydzien szukania ekipy.
Tylko, że pacc jest coraz więcej. I możesz mi wierzyć, że na kilku światach może była by ta pustka i samotna gra, ale wpadnij na harmonie. Tam pacców jest co najmniej połowa.

Poza tym co to za stwierdzenie, że facc tworzą grę? A pacc to nie? Pacc to tylko maszynka kasy do utrzymywania serwerów? Kto teraz kogo traktuje przedmiotowo?

Cytuj:
A do autora: Najpierw mówisz ze jak oni moga zkladac takie tematy, potem jak ktos mowi ze twoj temat do dupy to mowisz ze masz wolnosc slowa i czemu sie czepiaja niech go omijaja. To czemu ty, ku**a, nie omijasz tamtych ?! Oni tez maja wolnosc slowa ! Jakis ty zaku**iscie bystry, ja pier**le !
Widzę, że w miare pisania zacząłeś się coraz bardziej bulwersować. A pomyślałeś może o bystry, że jako, że tą wolność słowa mam to pisać sobie mogę nawet jeśli tego nikt nie czyta i nie wprowadzi w życie?

Poza tym omijam takie tematy, gdzie żalą się facc. Tylko, że wchodząć na forum po update w Tibii widzę 100 głupich tematów jak wielce poszkodowali facców to mam dość. Sorry ale taka prawda.

Cytuj:
AAa i jescze jedno... Na początku gry, jje Trzonem by mainland, coś jak Azja, bo tam mieszka król i jest wyrabiscie, A pacc dodartkiem ( o fajne rzeczy, o chyba kupie bo to spoko ) i wtedy kazdy mial baardzo dobrze ale pacc troche lepiej. A teraz ? Pacc ma wyjebiaszcze czary wszystko a Facc to gówno !Przykład liczbowy

Zakładajmy że na początku poziom gry mainland wynosił 100. PAcc miało wtedy 125-140. A teraz ? Facc: 60 pacc: 300-400 Różnice są duże, ale taka jest prawda...
Twoje argumenty nie róznią się niczym innym od reszty. Nie odpowiedziałeś na żadne moje pytanie w tym temacie. Może bądź taki mądry i powiedz mi " Czemu facc mają coś dostać jeśli nie dali nic od siebie tej grze, nie zapłacili? " I jak będziesz odpowiadał daruj sobie tekst, że TWORZYCIE te grę. Ja chcę konkrektów, a nie głupich tekstów. Bo 100 razy bardziej grę tworzy pacc niż facc.

Pacc ma wyjebiaszcze czary? A czemu kurde nie ma mieć? ZAPŁACIŁ. Kurwa ja nie moge. CZEMU BILL GATES MA ZAJEBISTE 65 MILIARDÓW DOLARÓW? No nie ja też chce. Co tam, że on to zarobił cięzką pracą. SRAM NA TO JA TEŻ CHCE.

Rozumiesz co chcę przekazać? THIS IS REAL WORLD. Płacisz masz, pracujesz zyskujesz, nie płacisz nie masz, nie pracujesz nic nie masz.

To jest trudne?

Powtarzasz się jak reszta nie odpowiadając mi na moje pytania.

Możesz sobie pisać riposty, ja czekam.

I ostatnie: mam 16 lat jak tak bardzo cię to obchodzi. Myślisz, że w tym wieku nie można być dojrzałym? Masz zamiar oceniać mnie po wieku? Jak tak to nie ma o czym rozmawiać. Nie gadam z ludzmi oceniającymi po wieku i stereotypach.

Ostatnio edytowany przez Erhion - 05-02-2008 o 21:57.
Erhion jest offline