Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2008, 21:57   #18
Lend
Użytkownik Forum

Lend's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Zion

Stan: Niegrający
Imię: Jah Shaka
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: Max
Skille: Zion
Poziom mag.: ;p
Lend ma numer GG 2932500
Domyślny

Po co piszesz na forum o cabalu zaraz będą przepełnione servery noobami -.- głupcem jesteś mam tam 107 wizarda i 111 bladera i jak bede miał przepełnione servery to najpierw napisze do ciebie

------

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aeglos Tribunal Pokaż post
Co do minusów muszę jeszcze dodać Monotonność gry ... Grafika , fajny wygląd skilli to nie wszystko ... wg. mnie grywalność tej gry stoi na BARDZO niskim poziomie ...
Monotonność bo nie dobiłeś 50 lvla

------

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DRoN Pokaż post
Klon Muu, tylko jest sporo questów. Jadąc tylko na questach dobiłem 30 lvl archerem i mi się znudziło.
Zerowa interakcja z graczami.
Masz farta to z najgorszego potwora wypadnie Ci super item i nagle stać Cię na wszystko.

Jeżeli lubisz Muu zagraj. Jak nie lubisz Muu, to prawdopodobnie Cię odrzuci (jak mnie), bo grafa to nie wszystko.
Nie lubie jak ktoś pisze o grach w których wbił sobie pare lvli to tak jakbyś wbił w tibii 3 lvl i mówil cokolwiek o tej grze.
Podniosłes mi ciśnienie idioto.
Jak można porównywac Mu do cabala to tak jakbyś porównywał Crysisa z Tibią głupcze I poza tym mówisz o jakis itemach to ty nie wiesz jak jest na wyższym lvlu trzeba sie postarać jak chcesz coś zarobić a 30 lvl to nic to jest 4 lvl w tibii.Poprostu zamknij morde za przeproszeniem
Ktos wyżej jesio napisał ,ze zero współpracy pomiędzy graczami w grze ,wiesz jestes smieszny w tej grze jesteś solistą do 50 lvla.

A tutaj Screen od Lenda z gry

Ostatnio edytowany przez Rothes - 05-02-2008 o 22:11. Powód: Triple post
Lend jest offline   Odpowiedz z Cytatem