Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2008, 23:44   #163
Gawroon7
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 01 2008

Domyślny

@up JAk stary facc? z tibi 7.4 ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post
Kolejny bojownik o równouprawnienie FACC?

Facc = coś ala demo Pacc = zwykła gra, bo zawiera wszystkie jej elementy.
Ja rozumiem, że Pacc to lepiej więcej, ale porównaj inne mmorpgi ( tylko mi nie wyjeżdżaj że "tibia to nie to co reszta" ) i ta różnica jest niewielka. A tutaj jest ogromna ! Między paccem a faccem jest kilkukilometrowa dziura !

Cytuj:
Aha. Czyli normalny to ktoś kto zgadza się z tobą i twoim rozumowaniem tak? Good luck in life.
Nie, tutaj nie chodzilo mi o to ze sie ze mna zgadzaja, ale na calym forum tylko kilka osób jest normalnych i ma normalnie wywżone zdanie - nie ze zle bo malo dla facc, nie ze zle bo facc ma za duzo itd.

Cytuj:
Co do cholery ma moje życie i to co się w nim stało do tego akurat tematu? Nic - ci powiem. Ja tu mówie o czymś takim jak zasada płace wymagam, zasadach zwykłego kupna i wymagań klienta. Co ma to ile mam lat do tego, co wiem, czym się kieruje, jak rozumuje? Według ciebie ma mi się w życiu stać coś okropnego (różowo nie jest wierz mi) bym wiedział co pisać i jak żyć? Jak wyżej - good luck.
Powiedz mi co ty pierdzielisz z tym "place-wymagam" to temat o nazekajacym faccu czy o tym ze....nie wiem o co ci chodzi lol

[quote=Bloodwin;1883359]
A czy ja mówie usunąć FACC w pizdu? Ja wiem, że gra potrzebuje czegoś takiego jak facc, by dać się poznać ale wierz mi albo i nie to pacc (nie osoba a konto i gra) jest esencją, sensem i dopełnieniem gry.
[quote]
tak pacc jest DOPEŁNIENIEM a nie trzonem, rdzeniem ! To na mainland trafiasz najpeirw a nie na zjebane edron (chyab ze masz pacca wiadomo ale malo kto - mniejsza) To tam jest najweicej ludzi, i małe lvl, podstawowe expowiska ! Mało, ale wszystko ( rozumiem ze nie chcesz przyznac mi racji, ale musisz - to jednak mainland jest "główny" a nie jakies edron czy kie gówno )

Cytuj:
Poza tym skądś te kasę na kompa i neta każdy ma nie? I patrz sam teraz nie mam pacca. A czy widziałeś, bym płakał na forum, że mi coś zabrano?
Loool, komp to diametralnie innaa rzecz niz pacc !! Net też ! Powiedz mi - ty płacisz za neta ? Czy rodzice huh? Na kompa więcej się zbiera i przydaje się do innych rzeczy !

Wiem. To, że mam tylko 16 lat to nie znaczy, że jestem idiotą czy głupkiem jak raczysz sądzić.

Cytuj:
Wole być narzekającym Polakiem niż wciskającym kit wszystkim wkoło Amerykaninem. Jakbym miał zawsze mówić Super jest ok to by mi odpierniczyło.
Tłukmaczyłem co to ejst mentalnośc huh.

Cytuj:
Twoje argumenty nie róznią się niczym innym od reszty. Nie odpowiedziałeś na żadne moje pytanie w tym temacie. Może bądź taki mądry i powiedz mi " Czemu facc mają coś dostać jeśli nie dali nic od siebie tej grze, nie zapłacili? " I jak będziesz odpowiadał daruj sobie tekst, że TWORZYCIE te grę. Ja chcę konkrektów, a nie głupich tekstów. Bo 100 razy bardziej grę tworzy pacc niż facc.
Nie dali nic ? Chciej lub nie, ale to koło facców kręci się życie niestety..
Już mówiłęm - mainland jest jednak Główny i nic tgo nei zmieni, pacc to tylko dodatek a nie jakis bonus że jestes bogiem. To jest tak jaklbys miał przedni zderzak od samochodu. Połowa się wgniotła. Wgniecioną wymiieniłeś na nową zieloną. Niewgnieciona jest czerwona. Czemu masz ją wymieniac ? Przecież jest dobra ! ALe ma ku**a inny kolor ! I jescze dlatego eby była równowaga

Cytuj:
I ostatnie: mam 16 lat jak tak bardzo cię to obchodzi. Myślisz, że w tym wieku nie można być dojrzałym? Masz zamiar oceniać mnie po wieku? Jak tak to nie ma o czym rozmawiać. Nie gadam z ludzmi oceniającymi po wieku i stereotypach.
Oo. i tu cie boli bratku. Nie nie oceniam po wieku chciałem się dowiedziec po prostu.

Ostatnio edytowany przez Gawroon7 - 05-02-2008 o 23:46.
Gawroon7 jest offline