Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2008, 08:53   #20
Kejmilo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 05 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lend Pokaż post
Po co piszesz na forum o cabalu zaraz będą przepełnione servery noobami -.- głupcem jesteś mam tam 107 wizarda i 111 bladera i jak bede miał przepełnione servery to najpierw napisze do ciebie

------

Monotonność bo nie dobiłeś 50 lvla

------

Nie lubie jak ktoś pisze o grach w których wbił sobie pare lvli to tak jakbyś wbił w tibii 3 lvl i mówil cokolwiek o tej grze.
Podniosłes mi ciśnienie idioto.
Jak można porównywac Mu do cabala to tak jakbyś porównywał Crysisa z Tibią głupcze I poza tym mówisz o jakis itemach to ty nie wiesz jak jest na wyższym lvlu trzeba sie postarać jak chcesz coś zarobić a 30 lvl to nic to jest 4 lvl w tibii.Poprostu zamknij morde za przeproszeniem
Ktos wyżej jesio napisał ,ze zero współpracy pomiędzy graczami w grze ,wiesz jestes smieszny w tej grze jesteś solistą do 50 lvla.

A tutaj Screen od Lenda z gry
Wiesz, żałosny jesteś. Widać, że w pełni uzależniłeś się od tej gry. Jeździć to możesz po swoich rodzicach, nie wiesz, że o gustach się nie dyskutuje? Poza tym Cabal to gra w której tylko klikasz w 1-0 i czasem myszką na potworka, nie nazwałbym tego RPG, już prędzej zręcznościówką. Nie mów mi, że się nie znam, bo mam 72 FB i gra mi się po prostu znudziła. I to prawda - 0 interakcji, ale ty tego nie widzisz, bo gra ci przyćmiła mózg. No dawaj, pojedź mnie teraz!