Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2008, 17:31   #173
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Zzzzz jak mnie nudzi powtarzanie w kółko tego samego.

Cytuj:
Ja rozumiem, że Pacc to lepiej więcej, ale porównaj inne mmorpgi ( tylko mi nie wyjeżdżaj że "tibia to nie to co reszta" ) i ta różnica jest niewielka. A tutaj jest ogromna ! Między paccem a faccem jest kilkukilometrowa dziura !
Hah. Wiesz co ty mówisz? Wyjade ci, że tibia to nie co to reszta. Każda gra jest inna i to nie gracze decydują jak ta gra ma wyglądać. To jak z proszkiem do prania. Każdy jest inny, są podobne ale albo jeden pierze super biało, inny pierze jeszcze bielej, a trzeci to pierze tak, że ci znika koszula taka jest biała. Co z tego, że tibia jest jak inne mmorpg pod pewnymi względami, skoro jest unikalna oraz inna pod innymi. I znów powtarzam - nie gracze o tym decydują.

Cytuj:
Nie, tutaj nie chodzilo mi o to ze sie ze mna zgadzaja, ale na calym forum tylko kilka osób jest normalnych i ma normalnie wywżone zdanie - nie ze zle bo malo dla facc, nie ze zle bo facc ma za duzo itd.
Ty niestety ale dalej nie rozumiesz co mówie. NORMALNE zdanie to takie zdanie jak twoje i zdanie wyważone? To ja ci powiem, że od dziś normalne zdanie to zdanie, że pacc powinien dostawać więcej, a facc przestać narzekać. Od dziś to jest wyważone zdanie. Dla ciebie normalne zdanie to zdanie które popiera twoją idee?

Cytuj:
Powiedz mi co ty pierdzielisz z tym "place-wymagam" to temat o nazekajacym faccu czy o tym ze....nie wiem o co ci chodzi lol
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Płace - wymagam odnosi się do żali Facc czyli w prostej lini do tematu na jaki rozmawiamy.

Cytuj:
tak pacc jest DOPEŁNIENIEM a nie trzonem, rdzeniem ! To na mainland trafiasz najpeirw a nie na zjebane edron (chyab ze masz pacca wiadomo ale malo kto - mniejsza) To tam jest najweicej ludzi, i małe lvl, podstawowe expowiska ! Mało, ale wszystko ( rozumiem ze nie chcesz przyznac mi racji, ale musisz - to jednak mainland jest "główny" a nie jakies edron czy kie gówno )
Byłeś na Edron lub innym z tych "gówien" że masz takie zdanie o nich? Może i na maine są małe lvl, podstawowe expowiska i co tam jeszcze, ale co to zmienia? Macie tego maina dzięki paccom.

Cytuj:
Tłukmaczyłem co to ejst mentalnośc huh.
Zobacz sobie mentalność niektórych facców.

Cytuj:
Loool, komp to diametralnie innaa rzecz niz pacc !! Net też ! Powiedz mi - ty płacisz za neta ? Czy rodzice huh? Na kompa więcej się zbiera i przydaje się do innych rzeczy !
Nie płace. Ale biedny na komp i net nie mają. Nie mówie, że każdy kto ma neta ma na pacc, ale próbuje ci uświadomić, że żale w stylu, że się jest bardzo biednym, nie ma się na przyjemności a ma się net i komp to bardzo naciągane żale. Nie bierzcie sobie do serca, bo nikogo biednym nie nazywam a przytaczam fakt.

Cytuj:
Oo. i tu cie boli bratku. Nie nie oceniam po wieku chciałem się dowiedziec po prostu.
Nie uwierze, że twoja ciekawość moim wiekiem była tylko po to, by się dowiedzieć. Brak znajomości mojego wieku w niczym by ci nie przeszkodził.

Cytuj:
Nie dali nic ? Chciej lub nie, ale to koło facców kręci się życie niestety..
Już mówiłęm - mainland jest jednak Główny i nic tgo nei zmieni, pacc to tylko dodatek a nie jakis bonus że jestes bogiem. To jest tak jaklbys miał przedni zderzak od samochodu. Połowa się wgniotła. Wgniecioną wymiieniłeś na nową zieloną. Niewgnieciona jest czerwona. Czemu masz ją wymieniac ? Przecież jest dobra ! ALe ma ku**a inny kolor ! I jescze dlatego eby była równowaga
A sorka zapomniałem na śmierć. Dali nam coś = pełne serwery ludzi spędzających życie pod depo krzycząć FRIIIIIII ITANS. Co do za życie się kręci w okół facc? Bo nie rozumiem. Powiedzmi co dali faccowie. Nie ogólniki a przykłady. Może i coś dali, nie wiem ale zrozum, że grają dzięki pacc. Jakby trzeba było to tibia była by płatna, facc trwałby 7 dni i tyle. Macie do dyspozycji ogromne tereny i większość tego co oferuja gra.

I pytanko na koniec: Ile razy jeszcze będę musiał pisać to co wcześniej?
Erhion jest offline