Zzzzz jak mnie nudzi powtarzanie w kółko tego samego.
Cytuj:
Ja rozumiem, że Pacc to lepiej więcej, ale porównaj inne mmorpgi ( tylko mi nie wyjeżdżaj że "tibia to nie to co reszta" ) i ta różnica jest niewielka. A tutaj jest ogromna ! Między paccem a faccem jest kilkukilometrowa dziura !
|
Hah. Wiesz co ty mówisz? Wyjade ci, że tibia to nie co to reszta. Każda gra jest inna i to nie gracze decydują jak ta gra ma wyglądać. To jak z proszkiem do prania. Każdy jest inny, są podobne ale albo jeden pierze super biało, inny pierze jeszcze bielej, a trzeci to pierze tak, że ci znika koszula taka jest biała. Co z tego, że tibia jest jak inne mmorpg pod pewnymi względami, skoro jest unikalna oraz inna pod innymi. I znów powtarzam - nie gracze o tym decydują.
Cytuj:
Nie, tutaj nie chodzilo mi o to ze sie ze mna zgadzaja, ale na calym forum tylko kilka osób jest normalnych i ma normalnie wywżone zdanie - nie ze zle bo malo dla facc, nie ze zle bo facc ma za duzo itd.
|
Ty niestety ale dalej nie rozumiesz co mówie. NORMALNE zdanie to takie zdanie jak twoje i zdanie wyważone? To ja ci powiem, że od dziś normalne zdanie to zdanie, że pacc powinien dostawać więcej, a facc przestać narzekać. Od dziś to jest wyważone zdanie. Dla ciebie normalne zdanie to zdanie które popiera twoją idee?
Cytuj:
Powiedz mi co ty pierdzielisz z tym "place-wymagam" to temat o nazekajacym faccu czy o tym ze....nie wiem o co ci chodzi lol
|
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Płace - wymagam odnosi się do żali Facc czyli w prostej lini do tematu na jaki rozmawiamy.
Cytuj:
tak pacc jest DOPEŁNIENIEM a nie trzonem, rdzeniem ! To na mainland trafiasz najpeirw a nie na zjebane edron (chyab ze masz pacca wiadomo ale malo kto - mniejsza) To tam jest najweicej ludzi, i małe lvl, podstawowe expowiska ! Mało, ale wszystko ( rozumiem ze nie chcesz przyznac mi racji, ale musisz - to jednak mainland jest "główny" a nie jakies edron czy kie gówno )
|
Byłeś na Edron lub innym z tych "gówien" że masz takie zdanie o nich? Może i na maine są małe lvl, podstawowe expowiska i co tam jeszcze, ale co to zmienia? Macie tego maina dzięki paccom.
Cytuj:
Tłukmaczyłem co to ejst mentalnośc huh.
|
Zobacz sobie mentalność niektórych facców.
Cytuj:
Loool, komp to diametralnie innaa rzecz niz pacc !! Net też ! Powiedz mi - ty płacisz za neta ? Czy rodzice huh? Na kompa więcej się zbiera i przydaje się do innych rzeczy !
|
Nie płace. Ale biedny na komp i net nie mają. Nie mówie, że każdy kto ma neta ma na pacc, ale próbuje ci uświadomić, że żale w stylu, że się jest bardzo biednym, nie ma się na przyjemności a ma się net i komp to bardzo naciągane żale. Nie bierzcie sobie do serca, bo nikogo biednym nie nazywam a przytaczam fakt.
Cytuj:
Oo. i tu cie boli bratku. Nie nie oceniam po wieku chciałem się dowiedziec po prostu.
|
Nie uwierze, że twoja ciekawość moim wiekiem była tylko po to, by się dowiedzieć. Brak znajomości mojego wieku w niczym by ci nie przeszkodził.
Cytuj:
Nie dali nic ? Chciej lub nie, ale to koło facców kręci się życie niestety..
Już mówiłęm - mainland jest jednak Główny i nic tgo nei zmieni, pacc to tylko dodatek a nie jakis bonus że jestes bogiem. To jest tak jaklbys miał przedni zderzak od samochodu. Połowa się wgniotła. Wgniecioną wymiieniłeś na nową zieloną. Niewgnieciona jest czerwona. Czemu masz ją wymieniac ? Przecież jest dobra ! ALe ma ku**a inny kolor ! I jescze dlatego eby była równowaga
|
A sorka zapomniałem na śmierć. Dali nam coś = pełne serwery ludzi spędzających życie pod depo krzycząć FRIIIIIII ITANS. Co do za życie się kręci w okół facc? Bo nie rozumiem. Powiedzmi co dali faccowie. Nie ogólniki a przykłady. Może i coś dali, nie wiem ale zrozum, że grają dzięki pacc. Jakby trzeba było to tibia była by płatna, facc trwałby 7 dni i tyle. Macie do dyspozycji ogromne tereny i większość tego co oferuja gra.
I pytanko na koniec: Ile razy jeszcze będę musiał pisać to co wcześniej?