Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin
Hah. Wiesz co ty mówisz? Wyjade ci, że tibia to nie co to reszta. Każda gra jest inna i to nie gracze decydują jak ta gra ma wyglądać. To jak z proszkiem do prania. Każdy jest inny, są podobne ale albo jeden pierze super biało, inny pierze jeszcze bielej, a trzeci to pierze tak, że ci znika koszula taka jest biała. Co z tego, że tibia jest jak inne mmorpg pod pewnymi względami, skoro jest unikalna oraz inna pod innymi. I znów powtarzam - nie gracze o tym decydują.
|
wiec nie zadeycudujesz o tym ze pacc bedzie mial wiecej lol.
Cytuj:
Ty niestety ale dalej nie rozumiesz co mówie. NORMALNE zdanie to takie zdanie jak twoje i zdanie wyważone? To ja ci powiem, że od dziś normalne zdanie to zdanie, że pacc powinien dostawać więcej, a facc przestać narzekać. Od dziś to jest wyważone zdanie. Dla ciebie normalne zdanie to zdanie które popiera twoją idee?
|
hah, to razcej ty w kólko powtarzasz to samo bo ci się skończyły argumenty
Cytuj:
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Płace - wymagam odnosi się do żali Facc czyli w prostej lini do tematu na jaki rozmawiamy.
|
nie za bardzo w prostej... Placisz to wymgasz zeby facce nie jeczaly ? Wtf ? dobrze się czujesz ?" Masz juz dosyc nrzekania facców? Kup pacc dzisiaj ! A specjalnie dostaniesz ignora dla all facców" lo0l
Cytuj:
Byłeś na Edron lub innym z tych "gówien" że masz takie zdanie o nich? Może i na maine są małe lvl, podstawowe expowiska i co tam jeszcze, ale co to zmienia? Macie tego maina dzięki paccom.
|
Byłem, miałem pacca i jest boski to prawda ALE powtarzam main jst...main. Boze..A w ymacie pacca dzięki faccom. Bo gdyby gra nie była na poiczątku darmowa gówno by było a nie gra. Nie rozumiesz tego ? Najpierw jest 10 ludzi, potem coraz wiecej w koncu jak jest duzo ludzi to sa bonusy. A to ze wymknely sie im spod kontoroli to nie nasza wina. [/quote]
Cytuj:
Zobacz sobie mentalność niektórych facców.
|
Czy ty masz downa? Lool...Co za idiota

hah ! Jescze raz ci to sprubuję wytłuamczyc: To co pisałem, nie chodziło o facce pacce srace czy pierdace tylko TŁUMACZYŁEM MENTALNOSC POLAKOW ! JEDEN NARZEKA ZE NARZEKA DRUGI A TRZECI NARZEKA ZE ONI NARZEKAJA CZAWRATY ANRZEKA ZE NARZEKA PIERWSZY I TRZECI A DRUGI ZE PIATY ! Doszło?
Cytuj:
Nie płace. Ale biedny na komp i net nie mają. Nie mówie, że każdy kto ma neta ma na pacc, ale próbuje ci uświadomić, że żale w stylu, że się jest bardzo biednym, nie ma się na przyjemności a ma się net i komp to bardzo naciągane żale. Nie bierzcie sobie do serca, bo nikogo biednym nie nazywam a przytaczam fakt.
|
Wiadomo, ze nikt nie jest tak biedny kto gra w tibię, ale są inne rzeczy. Jedni uważają Tibię za grę, przerywnik w życu, przerywnik w graniu w noge, w siatke w sptkaniach z kumplami - jako rozgrzewkę. A nie Tibie jako trzon a pilke od czasu do czasu.
Cytuj:
Nie uwierze, że twoja ciekawość moim wiekiem była tylko po to, by się dowiedzieć. Brak znajomości mojego wieku w niczym by ci nie przeszkodził.
|
Ajaj, niewierny Tomasz. Jak ci powiem co z tego wywnioskowłem itd. To sie zaczniesz pluc jak wiekszosc dzieci.
Cytuj:
A sorka zapomniałem na śmierć. Dali nam coś = pełne serwery ludzi spędzających życie pod depo krzycząć FRIIIIIII ITANS. Co do za życie się kręci w okół facc? Bo nie rozumiem. Powiedzmi co dali faccowie. Nie ogólniki a przykłady. Może i coś dali, nie wiem ale zrozum, że grają dzięki pacc. Jakby trzeba było to tibia była by płatna, facc trwałby 7 dni i tyle. Macie do dyspozycji ogromne tereny i większość tego co oferuja gra.
|
I jeszcze raz bede powtarzal az dojdzie.....Nie wiem co ty chcesz ! Nie daja nic, ale pomysl: jakby dodawali nowe rzeczy tylko dla pacca to po jakims czasie Facc byłby ...boże ! On byłby nadal na 7.4 ! inne czary itd. No nie wiem jak ci to tlumaczyc....[/quote]
Cytuj:
I pytanko na koniec: Ile razy jeszcze będę musiał pisać to co wcześniej?
|
Dopóki nie wymyślisz nowych normalnych argumentów. Bo w kólko powtarzasz to samo z nadzieeja ze jak powtórzysz 20 razy to uwierzymy.
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Wierzysz ?