Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wunakeh
Ta zazdroszcze, ale z ciebie pro elo ziom, moge cie dotknac? Chodzi mi o to ze prawie w kazdym poscie piszesz jacy to Oven sa zajebisci ( nie zebym cos do nich mial) . 3/4 twoich postow to jest zwykle o*******anie ludzi z Vitality i podniety po akcjach wygranych przez Oven - raczej bez ciebie ( moge sie mylic ) 
|
Tak, masz rację. Wychwalam Oven, ponieważ gardzę tym, co Vitality robi. Na przykład: Leorl Shar zajebał mnie dlatego, że "nie spodobał się mu mój nick". Od tamtej pory całe Vitality mnie ściga. Biorąc pod uwagę zaistniałe fakty, mam prawo mało pieszczotliwie wypowiadać się o gildii pana Stanexa i deklarować swoje poparcie dla gildii, do której należą dwie osoby mieszkające nie więcej niż 30 metrów ode mnie. Nie zabronisz mi również wypisywania fragów, opisywania akcji, o których dowiaduję się bezpośrednio od nich. Zauważ, że niektórzy może chcieliby się czegoś o wojnie dowiedzieć, a Ovenom podczas akcji ciężko by było postować. Dlatego nie znajduję uzasadnienia dla Twojego oburzenia.
Jeśli masz coś jeszcze do dodania - zapraszam, chętnie podyskutuje.
/pro elo ziom, którego nie możesz dotknąć