Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2008, 21:22   #420
Vegs
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegs
Profesja: Elite Knight
Gildia: none
Świat: Xerena
Poziom: 111
Skille: 81/75
Poziom mag.: 7
Domyślny

@up
O ile pamiętam AiE miało wtedy wojnę, a ja byłem za tym aby tengu z xereny wyleciało(chociaż w części), więc nie zamierzałem wywoływac żadnych sprzeczek. A propo tego pseudo "posrania", to gdybyś nie wiedział to codziennie od kiedy wypowiedziałem tamtą wojnę ktoś z Aie ciągle do mnie pisał i mimo to, że już pierwszego dnia wojny kilku protów AiE mnie straszyło skończyło sie na tym, że Swoosh się rozpadł a sporo osób zapłaciła, częśc odeszła bez zapłaty ale już z wojny się wycofałem bo główny jej cel został osiagnięty i jej dalsze prowadzenie nie ma dla mnie sensu.(mianowicie Swoosh przestał istniec) Jednak cześc ludzi ze Swoosha puściłem wolno bez paymenta gdyż ich znałem i wiedziałem, że nie wykazywali żadnej chęci brania udziału w tej wojnie od samego początku i nie byli winni temu, że należą do tej gildii. I jeszcze ostatnia odpowiedź na to co pisałeś, mówisz że u mnie było kilku 100+? Tak były 2 osoby i co z tego jeżeli nas ogółem było 15~ a ich 38 nie licząc innych którzy im w tej wojnie pomagali, powinieneś w dzień keidy zaczeliśmy prowadzi tą wojnę nasze składy, a zapewniam cię że po już samym ich obejrzeniu byś tak nie mówił. Jest tego o wiele więcej ale nie chce mi się już tu rozpisywac, wiec jedna rada dla ciebie "kolego" nie wypowiadaj się o takich sprawach skoro nie masz nawet najmniejszego pojęcia na ten temat.
@Entos
W takim razie wiem więcej od ciebie
@Loko'mako
Napisałem, że to do Entosa~...

Ostatnio edytowany przez Vegs - 06-02-2008 o 21:37.
Vegs jest offline   Odpowiedz z Cytatem