Temat: Only Nerana
Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2008, 23:12   #8737
Sebcio :)
Użytkownik Forum

Sebcio :)'s Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Domyślny

Jesli uwazasz ze kurestwem jest bronienie swoich to idz zapytaj mamy o znaczenie tego slowa pewnie je dobrze zna. denerwuje mnie jak ktos wyjezdza z tekstami share na ludzi ktorzy graja tak czysto jak ty nigdy nie grales. i nie tlumacz sie ze "wystarczylo powiedziec ze ma takie poczucie humoru" pojawiles sie niewiadomo skad oskarzajac go o share wiec sie wal i nie dziw ze po tobie jade. nie majac podstaw do oskarzania kogos i nie znajac sytuacji nie powinienes sie wypowiadac a tymbardziej rzucac nieprawdziwych oskarzen i to TY wpychasz swoje 3 grosze tam gdzie cie nie chca, wypad sharowac na refugie a nie mi na krzysia bedziesz tu jezdzil. a jesli mama cie nie nauczyla kultury skoro go oskarzyles o share i sie myliles powinienes go przeprosic bo to cie nie usprawiedliwia ze nie spodziewales sie wyrafinowanego poczucia humoru -.- i TAk jestes DEBILEM pogodz sie z tym bedzie ci latwiej zyc

NEVER DON'T STOP

wlasnie tym tekstem mnie w tym utwirdzasz wiesz ze tam jest blad ale nie zmienisz tego bo nie przyznasz mi racji, jestes pusty jak ciaza urojona.

Klik!

Demon Helmet Quest by Naction

Klik!
Sebcio :) jest offline