Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zoliax
Tak, bo przecież na oficjalnych stronach zamiast opiusywanych programów zwykle są keyloggery... A poza tym skan i tak sfałszować można. :F
Ale jakoś nie wyobrażam sobie, by przesiadka z komunikacji tekstowej na głosową miąła odciązyć łącze, pozwolić na pozbycie się lagów i kicków. o.o
|
To nie zmniejszy ci lagów, jesteś w błedzie. Niektórzy mają problemy ze SKYPE itp. bo im laguje. A ten program ma ten plus że użytkownicy z neostradą 256 nie odczuwają zmian więc chyba jest nie najgorzej co nie? (pytanie retoryczne). Na niższych prędkościach nie sprawdzałem, tylko na radiówce ok. 128 to też było nie najgorzej.
WIĘC!!! TEAM SPEAK NIE ZMNIEJSZY WAM LAGÓW ANI TYM PODOBNE, JEŻELI NIE BEDZIECIE UŻYWAĆ PISANIA W TIBII. ON POPROSTU NIE POWODUJE ZWIĘKSZENIA PINGU, PRZEZ CO TIBIA NIE JEST LAGGOWANA. Czyli gracie jak zawsze i jeszcze możecie rozmawiać.
@Asash
Czy mógłbym cię zapytać czy przed pobraniem klijęta Tibii ze strony
www.tibia.com także prosiłeś o scan? (przepraszam za ironiczny akcent tego pytania ale zirytowałeś mnie troszkę). Jeżeli chcesz ściągnąć i wbić na team speak to spoko a jeżeli masz jakiś problem pisz tu, lub najlepiej pod nr. GG: 9218036.
Apropo: Prosze nie pisać obelg lub innych podobych żeczy pod dany nr. GG. Team Speak jest po to żebyście mogli lepiej porozumiewywać się i jest on stworzony z myślą o WAS. (podane GG jest do administratora podanego team speak'a więc lepiej bardziej zagmatwane pytania kierujcie do niego, ja jestem tylko 'pośrednikiem' ale także mogę odpowiedzieć na kilka prostych pytań.)
Zachęcam do użwyania teago team speak'a ponieważ jest naprawde dobry i chodz lubie pisać to jednak o wiele bardziej wole siedzieć na TeamSpeak'u
Pozdrowienia dla całego zespołu tibia.pl, użytkowników, graczy z furory, wszystkich ziomków z JzP, oraz mojej siostry która niedługo wychodzi za mąż.
Życze miłej zabawy w świecie Tibii.