OMG wchodze sobie po 3 dniach nie czytania a tu 9 stron WIELKIEGO NIC.
Gader nie mam nic do ciebie procz tego ze jak wchodze o 4 w nocy i widze cie online to odrazu wiem ze Bocik na Zolwiach :d
Vany Hod wlacza bota zeby mu tanczyl w Dp zebym bal sie pojsc expic

normalnie to jest jakies straszne;d
ALe stwierdzam ze obsidia jest dobrym serverem bo gdy porobilem sobie 10 lvl na wiekszosci serverach German Pvp to tam jest wiecej BOTerow
Dalanther Nie wiem kim ty jestes ale kims naprawde niezle przyjebanym.
Piszesz jakies pierdoly i nie wiem o Ch.. ci chodzi
Co do Saintu to sam bym nie ktorzych ujebal bo ich nie lubie i powinni byc wedlug mnie Hunted forever :d
ale wiekszosc z Saintu walczy/chcialo walczyc/walczylo po to aby moc samemu grac na tym serverze. od 80 lvl do 124 expilem z otwarta vip lista,Exivowaniem Swe i expieniem w nocy
z NG wielki szacunek maja Pephy,Azared Eagon,Skulter ba'Ulpa i Obijac.
Wogule jak juz to bylo pare razy za jakis miesiac wyleci 60 % ludzi z NG, Z polakow pewnie zostanie Pephy czego mu zycze a tak reszta wypie.. bo nie potrzebne juz Mieso Armatnie.
DO wszytkich co jezdza po Gaderze i jego udziale w wojnie to odjebac sie od niego plx. Wiekszosc z was nie gralo Knightami a co dopiero walczylo na jakies wojnie, taki EK ku... nic nie moze robic. na pierwszym Open battle biegalem i bilem z exori hur (po 50 chyba wchodzilo)
Knight jest dobry tylko na masslogi,Boat trapy. a na Open battle bardziej sie przydaje jako ten co zbiera looty z Przeciwnikow;]
Troche za bardzo sie rozpisalem,pewnie polowa tego nie przeczyta ale wiecie co ? MAM TO W DU..E

Makon