Temat: Only Nerana
Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2008, 11:31   #8741
Theatos_Kyth
Użytkownik Forum

Theatos_Kyth's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Divines
Świat: Refugia
Poziom: 220
Skille: 97/86
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sebcio :) Pokaż post
Jesli uwazasz ze kurestwem jest bronienie swoich to idz zapytaj mamy o znaczenie tego slowa pewnie je dobrze zna. denerwuje mnie jak ktos wyjezdza z tekstami share na ludzi ktorzy graja tak czysto jak ty nigdy nie grales. i nie tlumacz sie ze "wystarczylo powiedziec ze ma takie poczucie humoru" pojawiles sie niewiadomo skad oskarzajac go o share wiec sie wal i nie dziw ze po tobie jade. nie majac podstaw do oskarzania kogos i nie znajac sytuacji nie powinienes sie wypowiadac a tymbardziej rzucac nieprawdziwych oskarzen i to TY wpychasz swoje 3 grosze tam gdzie cie nie chca, wypad sharowac na refugie a nie mi na krzysia bedziesz tu jezdzil. a jesli mama cie nie nauczyla kultury skoro go oskarzyles o share i sie myliles powinienes go przeprosic bo to cie nie usprawiedliwia ze nie spodziewales sie wyrafinowanego poczucia humoru -.- i TAk jestes DEBILEM pogodz sie z tym bedzie ci latwiej zyc

NEVER DON'T STOP

wlasnie tym tekstem mnie w tym utwirdzasz wiesz ze tam jest blad ale nie zmienisz tego bo nie przyznasz mi racji, jestes pusty jak ciaza urojona.

Jakbyś dysmózgowcu nie skminił to napisałem że nie jestem pewny a jakbym nie mial podstaw to bym nie oskarżal ... jest ten ss w temacie którymś jeszcze kumpel mi kiedyś linka wysyłał i wielu tak mówiło, więc każdy może wygłosic swoję zdanie to po 1, a po 2 zamknij już ryj bo wiesz, że na Refugii nikt cie nie lubi więc za*******aj robic swoje śmieszne filmiki na Youtub'ie, a wypowiedzi na forum zostaw komuś innemu, bo jesteś już strasznie nudny - zawsze gdzie ty musi
byc też sprzeczka i zawsze musisz zostac pojechany jak kurwa co do pojazdów na rodziców może chcesz moje gg ? chętnie cie pojadę łajzo bo widac, że mało potrafisz umiesz tylko - Twoja mama/ciocia/tata/babcia/siostra (...) i zawsze tak było ty i całe twoje żałosne Naction to było jedno wielkie gówno i wielu przyzna mi tu racje żegnam, a jeśli masz coś do powiedzenia zapraszam na prv
18:31 Kwadratus [185]: NAUCZYLEMM SIE NOWYCH
18:31 Kwadratus [185]: SLUW NA ANGIELSKIM
18:31 Amin Ascril [173]: a na polskim?
Theatos_Kyth jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.