Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2008, 12:38   #32
Rav
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2007
Wpisy bloga: 1

Domyślny

@topic

nie polecam grac na selenie sam gralem ledwo sie dorobilem 70ek przy czym co jakis czas mnie brali na "pa" xd do tego hunta bardzo latwo zdobyc czesto za nic jak i moze przez pomylke kilka osob ktore mnie hunci wam wymeinie aa dodam ze nie pkowalem ani nic co by mogli sobie wziasc na reason gnebienia mnie ;p no to lista osob ktorzy gdy sa online albo exivuje i expie/siedze w dp albo daje loga
dany karde
xan karde
master wrath <reason? ehh peszek mijałem go na peryferiach ank xd
iomer < pszyjaciel jegu ktury botóje mnię nię lubił
koti < kurcze czemó weszedłem na jego tor drogi gdy naginał w venore
khoda < sori ze zabilem ci pk chara jak chciales mnie zabic
healek < no tesz sori ale nie moglem wtedy isc sie siorac
te somarki sraki kejeny czy jak im tam < ej no za cu pszeciesz ja nic nie zrobilem czemy wpadliscowie po mnie na banute? dobsze ze nie dedłem
panowiem nocturnowie < ej ja nie muwiłem ze nielubje swe
rollus czy jakos tak nei pamietam nie mialem miejsca w vip nie napatrzylem sie na nick < ejjjjj no rolko przeciez krwa ja go nie zabilem nawet w ten dzien ani razu sie nei zalogowalem
dobra móglbym wymieniac ale mi sie nie chce pa na serwie jest, ktos tam w pierwszych postrach pisal ze swe to pa sahushaus ten caly "krul" macavelli jest gorszy z jego pszyjacólmi wkuria mnie dobra lece nie chce mi sie pisac juz do tego tematu nie zagladne zadko jestem na forum wiec nie macie co srac i odpisywac pamietrajcie jedno nie lubie was ashuasdhoasufhdupdsivh;sdifohjs'p;gfnoj;sgnkj hope u die guys nie grejta na selenie
Rav jest offline   Odpowiedz z Cytatem