Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2008, 14:56   #4179
Don'Pussy
Użytkownik Forum

Don'Pussy's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: brać na piwo?

Imię: Parufka
Świat: Obsidia
Poziom: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shibor Pokaż post
Zazdrościsz?
Shibor. Ja siedze na tym forum tylko po to żeby kręcić beke z tych ludzi co tu piszą. Pisze jakieś pierdolone głupoty a ludzie się tym stresują. Jaki normalny dorosły facet przejmowałby się tym że pisze sobie <sex> i tym spamuje. Każdy z czymś w głowie olałby to tak jak powiedział Ptak~. Bo co do tego co powiedział że nie czuta i olewa respect dla niego. Ale i tak go nie lubie bo zachowuje się jak jakiś super ktoś, i myśli że jest lepszy, a każdy z nasz jest taki sam, tylko że na swój sposób! Czasami tu napierdzielają takie durnoty, że jak mam lipny humor to wchodze żeby się pośmiać. Jak masz coś rozumu to przestań wreszcie docinać bo trafisz na "kogoś" kto dotnie Tobie i przestaniesz tu pisać bo zostaniesz objechany. Albo weź człowieku pić zacznij zebyś troche wyluzował. To tylko jebane forum z którego tak jak ja powinieneś kręcić beke, a nie stresować się i co chwile wchodzić żeby odpisać docinke. Pokaż że masz coś pod beretem i prosze jeszcze raz przestań z tymi beznadziejnymi docinkami

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shibor Pokaż post
to walcz z honorem.. elo elo wwo yoł
"ZAMKNIJ PYSK! Znam takich jak Tyy!
To dzieciaki, które chcą być jak my...
Niby nic, ale chcesz też tak żyć,
Ty... i cała resztach tych jak Ty!"

Tede (Tadek)

<sex>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zielaq Pokaż post
jak chcecie sobie gadac o sexie to idzcie na fotka.sex.pl my tu chcemy pogadac sobie o sprawac obsidi a nie o waszych gejowskich stosunkach mokrych cipach czy innych odbytach
Ej chłopaki jak mi taki biały serek z cipy leci cały czas to co to oznacza?
I chciałam dodać że bardzo cuchnie ten serek i bardzo źle smakuje :/

Kolega powiedział mi że mam którąś z tych chorób:
Wszawica, Kandydoza pochwy, Świerzb, Ziarniniak pachwinowy. I dodał że znając mnie to mam je wszystkie naraz. Czy mam się bać?

<sex>
Don'Pussy jest offline