Temat: Zarobek
Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2008, 18:13   #1
Kaszkai
Użytkownik Forum

Kaszkai's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: okolice Krakowa

Stan: Na Emeryturze
Domyślny Zarobek

Witam wszystkich serdecznie mam pewne zagadnienie które mnie okropnie trapi mianowicie zarabianie na mmorpgach coraz więcej widzi sie sklepów mmorpg shop's (choć polskich to chyba tylko jeden jest ;/) i właśnie mam do was drodzy forumowicze pytania może ktoś z was wie o co chodzi w tym całym wirtualnym biznesie MMO i tp przecież na samym allegro jest pełno offert z tibi cabala WoWa i to all przecież sprzedają Polacy szczerze powiedziawszy też chciałbym znaleźć jakiś sposób na zarobek grając no bo jest dla gracza większa przyjemnością niż grać i zarabiać może ten temat wyda sie komuś głupi (na Pewno marchwki go za taki uzna ;P) ale prosił bym jednak żebyście wypowiedzieli się na ten temat co sądzicie o "e-zarabianiu" oraz może czy znacie jakieś sprawdzone sposoby (tylko nei wypalajcie WŁĄCZ SE ZIOOM BOTA NA 30H ZEBY CI SE ZBIERAL GOLDA Z TROLLI BO JESTEŚ KNIGHTEM I WALISZ Z AXA) sądzę że jest to temat do którego jednak trzeba podejść z pewną powagą czekam na wasze odpowiedzi

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.