Tak bloodwin, przeczytalem twoje wszystkie posty.
"Nie nie powinni. Nie powinni dostać nic jeśli nie dali nic na grę. Nie nalezy się im nic jesli nie płacą." <- Czyli trzeba mocniej ujebac FACC
Co do mentalnosci
"A z jakiej racji? Co dali faccowie tibii by teraz tibia i cipy im się odpłaciły i dały coś w update?" <- typowy Polak, byle by inny nie mial tyle ile ja mam. Jak ja czegos nie mam, to niech i on nie ma.
WYJAŚNIJ MI.
Dlaczego macie coś dostać? DLACZEGO? PŁACISZ? CZY PŁACISZ ZA TE GRĘ?
JAK NIE TO NIE DOSTANIESZ NIC." <- A dalczego FACC, ma nic nie dostac? Dlaczego? Noi co, ze nie placi? Czy jest napisane w regulaminie gry, ktorego lubisz tak uzywac i cytowac "Nie masz pacca, to nic w upie nie dostaniesz"??
Co do Ciebie, poza twoimi kilkoma tekstami nic nie mam. Tez uwazam, ze takie narzekanie powinni delete odrazu.
Ale takiego czegos nie bedzie w regulaminie, bo jest punkt dotyczacy spamu. To, ze moderatorzy go nie egzekfuja to nie nasza wina.
Rozumiem cie o ci chodzi, mam FACC, ale nie sram po upie, ze nic nie dali, ojezu ojezu cipsux.
@To co tu zobaczylem, poprostu mnie zdziwilo, jak ludzie moga byc tak wredni.
Checie dac 1 miasto dla FACC, zamknac ich na bugach pod nimi, a najlepiej gl tez usunac, bo za duzo tam ludzi expi. To jest smieszne i tyle...