Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2004, 19:38   #421
slammer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2004

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slammer
albo usunąć stare posty... ten temat się trochę rozrósł...
zalożenie nowego topicu może być, ale po grudniowym update w tym roku.

ontopic - mam rycka 13lvl skille 36/31 eq: longsword, scale armor, dwarf shield, iron helmet, brass legs + 1,3k w depo i zbieram na spike sworda

na czym mogę trenić ?? na razie trenie na trollach i orcach (zwyklych) + czasem wilki. nie bardzo sie znam na tibii . mieszkam w thais, mogę iść na roty pod greenshore ??

ps. w tej dziurze na południowym zachodzie greenshore jest rope place ?? raz się naciełem na taką dziurę w troll mountains, wylądowałem koło slimów (dobrze że znalazlem polaka i ruska którzy mi pomogli)

--edit--
juz mam skille 37/32 i 27k expa, odpowie mi ktos ??
plis, odpowiedz mi ktoś. muszę trenować, ale nie mam na czym. z rotem sobie chyba poradze skoro zwyklego mino rozlozylem 6 szotami. ale gdzie mam te roty znalezc ??

ps. jutro bede mial 14lvl

--edit--
juz mam 14lvl, i 1,75k. skille 38/33 i znalazlem fajne miejsce do trenowania (takie podziemia z rotami po lewej stronie północnego wyjścia z thais). wiem ze zabije spoko rota, minosa i orc warriora. nie wiem czy zabije skorpiona, jak mnie dzisiaj trafil pierwszym shotem za 31 i zatruł to wole nie próbować. dwa pytania: 1) zabije skorpiona sam ?? 2) gdzie kolo thais znalezc roty na ktore nikt nie chodzi ??

Ostatnio edytowany przez slammer - 05-12-2004 o 22:19.
slammer jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.