Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2008, 10:49   #201
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Bozeeee ! Ja sie nie kloce o to ze malo, bo dostajemy duzo. Ja sie kloce o to, ze ten peirdola cche zebysmy nic nie dostawali i mi pieprzy za co to dostajemy.
Pierdoła to możesz mówić do kolegów.

Cytuj:
BTW. Obydwaj już nic nie piszcię, chyba że chcecie, mi się nie chce wałkować w kólko tego samego, bo coś widzę, że nie rozumiecie. Ale to nei wasza wina. Ale kogoś napewno. Ktoś was chyba musiał bić po ciemiączku jak byliście mali lol.
Widze, że zaczynać klnąć, tyrać itp. bo jak ktoś z toba się nie zgadza, to już ci cisnienie skacze. Opanuj się bo zaraz napisze do modka o bana za obrażanie osób na forum.

Cytuj:
Masz własną studnię, bo nie chcesz płacić - TY PIJAWKO ! NIE PŁACISZ ! ZA CO BEDZIEMY MIASTO UTRZYMYWAĆ ! I tak można wiele rzeczy. Wysunęły się propozocyje, żeby przed rejestracja w tibii był test IQ. Na forum też by się przydał. Tylko nie wiem, czy specjalnie dla ciebie wprowadzili by skalę ujemną, lol.
Dla ciebie to nawet ujemna była by za duża.

Cytuj:
I po raz kolejny: Ja nie mowie ze cos mi sie na nalezy w kazdym upie, tylko, że wyolbrzymiasz. Naprawdę jest w chuj noobów na facc masz racje. Mi chodzi o to, że facc nie moze nic nie dostawac. Wiadomo ze (wieeele) mniej, ale cos zawsze musi byc.(znam zycie - zaraz sie przyczepisz do tego "musi " )
Boże mój. Módlmy się, bo ten człowiek nie wie co gada. Czy ty wiesz jak ty rozumujesz? Jak nie może nic nie dostawać? Człowieku co ty GADASZ? Według twojego śmiesznego myślenia ja JAKO KONSUMENT dajmy na to - samochodu marki fiat, powinienem dostawać jakieś nowości do mojego samochodu, bo przecież NIE MOGĘ NIC nie dostawać jak oni coś nowego wprowadzają. A widziałeś by rozdawali za darmo coś? TY NAPRAWDĘ NIE KAPUJESZ, ŻE ZA DARMO TO MOŻNA GÓWNO DOSTAĆ? Nie ma czegoś takiego jak "nie może nic nie dostawać".

Cytuj:
Nie graj w tą gre - do niej trzeba umieć podstawy angielksiego... Main znaczy główny. MainLand - główny kontynent w wolnym tłumaczeniu.
Ahaha. Dzięki o wielki za tłumaczenie. Myślisz, że nie wiem takich rzeczy? Ja napisałem, że masz super argumenty "Main to main". NO NORMALNIE PRZEKONAŁEŚ MILIONY.

Cytuj:
Tak doszlo, oni tacy są, ale co piernik do wiatraka* ? Ja mówię o mentalnosci polskiej i amerykanskeij a tymi wyjezdzasz z grupa osob -.- lol
Ale ja mówiłem już o czymś innym, a ty się powtarzasz.

Cytuj:
Powtórzyłeś to co napisałem. Praktycznie słowo w słowo. Wiec po co piszesz?
Chyba teoretycznie. Zmieniłem to co ty napisałeś, by ci coś uświadomić, ale chyba nie zajarzyłeś.

Cytuj:
Zbyt uogólniasz. Ja akurat nie narzekam ze mam mało - mi to 100% wystarcza. Naucz się - znowu to muszę powtarzać - że taka metalnosc polaków. Nie kurwa jakich facców,nagle mi wy*******asz z nimi lol, tylko polaków. Jest na co narzekac to narzekaja, nie ma to tez narzekaja..boze. A widziałeś gdzieś " Nie wolno jesczec faccom ? "
A widziałeś gdzieś "Wolno zaspamowywać forum bezsensownymi postami i rzekomym poszkodowaniu przez Cipsoft po update"?

Cytuj:
Po pierwsze to nie są argumenty, tlyko kontrargumenty na twoje i za kazdym razem staram sie dawa inne i je wyjasniac, a ty od kilku postów wałkujesz to samo to samo i cos nie umiesz zrozumieć.
Jest całkiem odwrotnie. To ja wciąż pisze nowe argumenty a ty uczepiłeś się jednego, że coś musi być dodane.

Cytuj:
W tym wypadku Pacc to też demo. Masz 50 lvl nie mozesz miec wszystkich czarów jescze. Masz demo. Życie zaczyna się op śmierci (mowie o rl ) - zycie to demo? W sumie ciekawa mysl ;]
HAHAHA. Normalnie im dalej tym śmieszniej. A czy w pełnych grach masz od razu dostęp do wszystkiego? NIE. ALE MASZ MOŻLIWOŚĆ DOJŚCIA DO WSZYSTKIEGO. A na faccu nie bo to jest demo.

A teraz specjalnie dla kilku osób prezentacja dużymi literami:

MÓJ TEMAT MA NA CELU ZABRONIENIE PISANIA MILIONÓW SPAMERSKICH I GŁUPICH TEMATÓW PO KAŻDYM UPIE, PRZEZ RZEKOMO POSZKODOWANE ŚRODOWISKO FACC. NIE MA ON NA CELU ZABRANIA WAM CZEGOKOLWIEK, A JEDYNIE UTRZYMANIA PORZĄDKU NA FORUM.

Jak ktoś dalej nie rozumie - proszę w ogóle nie pisać.

Jeszcze jedno:

Jeśli ściągam z neta demo (facc) to nie narzekam, że ma mało funkcji. Gram w to co mi dali. A jak gra mi się spodoba to kupuje pełną wersje (pacc).Widział ktoś z was kiedyś jakieś studio robiące grę, by dodawali coś do swojego demo? Bo ja nigdy.

Ostatnio edytowany przez Erhion - 08-02-2008 o 11:03.
Erhion jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.