Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mihash
Na pustyni napewno nie staliscie 40 min, chyba że dla Ciebie stanie na piramidzie w ank to jest czekanie, to ok. Nie wiem z jakiego powodu nemtor dal loga na x minut, ale kiedy zalogowal sie z powrotem to ludzie z em i co wyszli na pustynie, i to bylo przed waszym wylogowaniem sie. Jezeli tak naprawde zalezalo wam na tej bitwie to byscie poczekali te 10 czy 20 minut wiecej, widocznie jednak nie chcieliscie sie tak bardzo bic.
Swoja droga zastanawia mnie po co ludzie z em i co mieli by sie ustawiac na pustyni po waszym logoucie (Twoja wersja), no ale spox. Teraz mozecie mowic ze sie was bali, mam nadzieje ze wplynie to na was pozytywnie.
|
Boże kochany Makumbe zachowaj .... No dobra no comment, najpierw czekaliśmy na pustyni, nie wyszli do nas, wróciliśmy do miasta i powiedzieliśmy że mają się pierwsi ustawić jak chcą dziś walczyć. Daliśmy im czas na to, nie wyszli no to bye bye babe. Wylogowaliśmy się, a oni dopiero potem wyszli, wiem co pisze bo przelogowałem się na nooba i stałem pod domkiem szweda i dopiero po tym wyszli.
A co do wczoraj to było ładnie

I mamy wynik 46-29 dla CO+EM
Alleluja i do przodu @!
edit: więcej info w tym temacie:
http://forum.tibia.com/forum/?action...2&pagenumber=1