Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Distsu
@Toosh Smieciu
Haha NO GZ LORD TOOSH Brawo Tym co go zrokowali ;D Wszystkich przyjsciol na poczatku ojebales wiec i oni odplacili sie tym samym. Placzesz na forum bo myslisz ze masz tu kolegow kazdy cie ma tu za Smiecia !! a ty Baruteq jestes taki sam jak Toosh on by za 1 k przyjaciela Sprzedal !! ciesze sie i raduje ze ten noob zostal zrookowany WIELKIE GZ.
Ci co go bronia nie sa lepsi od niego SA SMIECIAMI !!
@Soulidum
nie wiesz to nie wypowiadaj sie o kims kogo nie znasz Scartex byl spoko ziomkiem !
|
Jeśli masz coś do mnie dziecko powiedz mi to naabq w grze, a nie probujesz się popisać na forum.... I jeszcze jedno, nie znasz mnie - nie mów o mnie, ze jestem smieciem i ze jestem jak Toosh, poprostu nigdy do niego nic nie mialem, nigdy mnie nie ojebał mimo, ze miał wiele okazji. Więc zamknij się.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hansu
Baruteq na dobra sprawe nawet nie znasz Stepera i Mooriego... Wiec przestan smuty pierdolic lamusie i wyjdz.... z kolei Toosh zawsze okradal kumpli bo jest lamusem .... lubisz go? spoko sam lepszy nie jestes... pamietam jak sie na strzala wylozyles na banucie a potem lamiles "laga mialem, dajcie mi moje cialo" wiec spieprzaj pro eful graczu...
|
Znałem Moriego i wiem, ze to pizda była... Nie okradłem nigdy nikogo, wiec nie mówi mi ze jestem jak Toosh. Tez pamiętam jak sie wylozylem na banucie i mialem wtedy laga ;] A wy moje ciało zajebaliście... Nie pamiętam juz co spało, ale to nie ważne w tej chwili. Hansu... Zgrywasz mądrego na tym forum, nie znasz mnie i mnie oceniasz? Po co? Chcesz pokazać, ze jesteś lepszy?