Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baruteq
Jeśli masz coś do mnie dziecko powiedz mi to naabq w grze, a nie probujesz się popisać na forum.... I jeszcze jedno, nie znasz mnie - nie mów o mnie, ze jestem smieciem i ze jestem jak Toosh, poprostu nigdy do niego nic nie mialem, nigdy mnie nie ojebał mimo, ze miał wiele okazji. Więc zamknij się.
Znałem Moriego i wiem, ze to pizda była... Nie okradłem nigdy nikogo, wiec nie mówi mi ze jestem jak Toosh. Tez pamiętam jak sie wylozylem na banucie i mialem wtedy laga ;] A wy moje ciało zajebaliście... Nie pamiętam juz co spało, ale to nie ważne w tej chwili. Hansu... Zgrywasz mądrego na tym forum, nie znasz mnie i mnie oceniasz? Po co? Chcesz pokazać, ze jesteś lepszy?
|
Znam Mooriego wiem, ze pizda nie jest. Popelnial bledy ale umial sie do nich przyznac. Sam tez ich wiele popelnilem. "moje cialo zajebaliscie" - wykazales sie... zajebali jak juz, nic z tym wspolnego nie mialem bo nie zdarzylem nawet na to cialo spojrzec. Ponadto jak pamietasz bylem jednym z prowadzacych, mowilem low lvle z tylu, aty miales 45 lvl ale nie Baruteq pokazal klase chcial bic ssa i sie wyjebal - inteligentne, ale ok kazdy byl kiedys newbie. Ponadto od poczatku probuje ci powiedziec, ze przyjazn z Tooshem to jest blad, poniewaz:
1. On ma w dupie swoich kumpli, co juz nie raz pokazal.
2. On nie zasluguje na przyjaciol
3. On ma w dupie swojego hacka, bo jak kiedys sam powiedzial do Mooriego po tym jak go pozbawil 1kk "W*****asz sie o gre? To tylko gra, nic sie nie zmienia miedzy nami na rl ;]" Wiec Toosh pozdrawiam goraco, widac nie mam po co jechac do wrocka, bo juz nic nie odzyskam ... ale to nic... xDDD
Baruteq bylismy razem w jakiejs gildii, mialem o tobie zdanie, ze jestes z lekka newbie, ale calkiem w porzadku, ale kiedy zaczoles bronic zlodzieja i pajaca.... to sorry, ale to juz pokazuje jaki jestes...
a tak pozaatym tez luvie Watson