Temat: Only Nerana
Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2008, 16:38   #8798
Hansu
Użytkownik Forum

Hansu's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Hansu ma numer GG 2029793
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baruteq Pokaż post
Jeśli masz coś do mnie dziecko powiedz mi to naabq w grze, a nie probujesz się popisać na forum.... I jeszcze jedno, nie znasz mnie - nie mów o mnie, ze jestem smieciem i ze jestem jak Toosh, poprostu nigdy do niego nic nie mialem, nigdy mnie nie ojebał mimo, ze miał wiele okazji. Więc zamknij się.

Znałem Moriego i wiem, ze to pizda była... Nie okradłem nigdy nikogo, wiec nie mówi mi ze jestem jak Toosh. Tez pamiętam jak sie wylozylem na banucie i mialem wtedy laga ;] A wy moje ciało zajebaliście... Nie pamiętam juz co spało, ale to nie ważne w tej chwili. Hansu... Zgrywasz mądrego na tym forum, nie znasz mnie i mnie oceniasz? Po co? Chcesz pokazać, ze jesteś lepszy?
Znam Mooriego wiem, ze pizda nie jest. Popelnial bledy ale umial sie do nich przyznac. Sam tez ich wiele popelnilem. "moje cialo zajebaliscie" - wykazales sie... zajebali jak juz, nic z tym wspolnego nie mialem bo nie zdarzylem nawet na to cialo spojrzec. Ponadto jak pamietasz bylem jednym z prowadzacych, mowilem low lvle z tylu, aty miales 45 lvl ale nie Baruteq pokazal klase chcial bic ssa i sie wyjebal - inteligentne, ale ok kazdy byl kiedys newbie. Ponadto od poczatku probuje ci powiedziec, ze przyjazn z Tooshem to jest blad, poniewaz:
1. On ma w dupie swoich kumpli, co juz nie raz pokazal.

2. On nie zasluguje na przyjaciol

3. On ma w dupie swojego hacka, bo jak kiedys sam powiedzial do Mooriego po tym jak go pozbawil 1kk "W*****asz sie o gre? To tylko gra, nic sie nie zmienia miedzy nami na rl ;]" Wiec Toosh pozdrawiam goraco, widac nie mam po co jechac do wrocka, bo juz nic nie odzyskam ... ale to nic... xDDD

Baruteq bylismy razem w jakiejs gildii, mialem o tobie zdanie, ze jestes z lekka newbie, ale calkiem w porzadku, ale kiedy zaczoles bronic zlodzieja i pajaca.... to sorry, ale to juz pokazuje jaki jestes...

a tak pozaatym tez luvie Watson
Hansu jest offline