Boze przebacz
Z calym szacunkiem Panie i Panowie, ale proszę was o jedno. Jeżeli piszecie już jakieś posty na forum to piszcie najpierw w Wordzie a później to wklejajcie bo niektóre komentarze to naprawde żenada. Rozumiem, że niektórzy z was mają po 10-13 lat, ale to typowo powinniście zrozumieć to, że nie znacie gramatyki i ortografii języka polskiego na tyle dobrze, żeby nie robić błędów. To był nieco OT więc teraz piszę na temat Update'a.
1) Nowe serwery - mają być 2 nowe i to w dodatku szwedzkie. Czekaja na nie przede wszystkim Corentiros (Del'Toro z Galany).
2) Skillbar - nie wiadomo czy zostanie wprowadzony choć jak poprzednicy już mówili CIPsoft coś o tym wspomniał więc raczej się to ukaże.
3) Nowe tereny - wspominano o tych unknown territory. Z tego co słyszałem to ma być to (to są tylko pogłoski) Dżungla lub miasteczko w stylu starożytnych miast Chin (te dziwne daszki etc).
4) Potworki - ma być Anaconda czyli coś w stylu Ancient Scaraba. O reszcie nic nie słyszałem.
5) PACC vs FAC - zostawny już tą sprawę. Naprawdę szkoda gadać. Wiem, że większości z czytelników nie stać na PACC lub poprostu nie chcą wydawać kasy na to konto, ale "uprzywilejowani" rządzą tym światem. My płacimy i my wymagamy. Bardzo mądrze napisał ktoryś z moich poprzedników, który napisał że FACC są "uzupełniaczem serwerów". Popieram - nie bądźcie nachalni bo update NIC wam nie daje a PACC dostają. Świat kręci się wokół pieniądza a to akurat my finansujemy Tibie.
|