Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2008, 19:08   #57
Rook_Asti
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Rookgaard

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rook Asti
Profesja: Rookstayer
Świat: Fortera
Poziom: 21
Skille: 19/24
Rook_Asti ma numer GG 9336761 Rook_Asti ma login Tlenu tomek_zel@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rookmasterek Pokaż post
@Rook Asti
Mowisz ze zmniejszasz w ten sposob (trapy) ilosc noobow na mainie... A tak naprawde to 90% padajacych w trapach kolesi to newbie nie nooby, bo nooby niestety czesto umieja chociaz troche grac...
Poza tym trapy sa nielegalne, i wszyscy zamiast trapowac, wg. powinni zajac sie pomaganiem 1-7 lvlom w opuszczeniu rooka, takie byly przeciez poczatkowe cele rookstayerow. A boterow akurat przyblokowac to mozna, jednak wg. mnie zamiast reportowac ich przez ctrl+r, lepiej napisac posta na tibi.com i sprawa bedzie szybciej zalatwiona i na dluzej (bo po deadzie i tak taki boter wroci).
1. Nie powiedziałem ze trapuje, tylko że niektórzy trapują noobów którzy wyzywają, grożą i kradną.

2. Mówisz że trzeba pomagać, dzisiaj dałem EQ 3 polakom i poszlismy na questy.

3. Kiedyś przyblokowałem botera i raportowałem go co 10 minut, aż po około 2 godzinach mi się odechciało, GM'owie leją na boterów ich to w ogóle nie obchodzi.

4. Boter który używa programu na kurczakach dla piórek nie wraca bo zobaczy że padł 3 razy i poszło mu 600 piórek, czaisz?

5. Trapowanie to prawdopodobnie jedyne wyjście na boterow i jeszcze można na tym zarobić.
Rook_Asti jest offline   Odpowiedz z Cytatem