Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2008, 19:31   #8841
Kleczajek
Użytkownik Forum

Kleczajek's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: l-wo

Imię: Kleczaj'ek
Gildia: Hardcory
Świat: co
Poziom: co
Skille: co
Poziom mag.: co
Send a message via Skype™ to Kleczajek
Domyślny

Hmm no i co robicie aferę? ^.-

Przecież ja nigdy nie ukrywałem, że mam bota. Większość moich znajomych i nie tylko o tym wie. Używam bota bo nie rozumiem po co się męczyc np. przy skilowaniu jak może zrobić to za mnie glupi program. Wykonuje w grze te czynności które sprawiają mi przyjemność. Na wrl póki co nie boce bo nie wiem jak . Narazie Blackd przydaje sie tylko do tego żebym widział jak mi wrl znika [; Bota mam dosyć krótko i nie znam all opcji. Jeśli ktoś tutaj wie jak ustawić auto follow za potworkiem dopiero gdy ucieka to prv msg poproszę .

@LDS
Nie jestem hipokryta. Nigdy Cię nie wyzywałem od boterow a wręcz na swój sposób to szanowałem. KAZDY GRA JAK UMIE. Nigdy nie mówiłem "oo, jaki jesteś super bocisz na dagach od 100lvl i potem kozaczysz"

Koniec rozmowy w tym temacie o moim bocie. Jak komuś nie pasuje ze go używam to niech da mi ignore, ukryje moje posty, wyżyje sie na prv i nara [;
Ja Tibie traktuje bardziej jako komunikator do rozmów...

19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków.
Kleczajek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.