Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2008, 19:38   #8842
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kleczajek Pokaż post
Hmm no i co robicie aferę? ^.-

Przecież ja nigdy nie ukrywałem, że mam bota. Większość moich znajomych i nie tylko o tym wie. Używam bota bo nie rozumiem po co się męczyc np. przy skilowaniu jak może zrobić to za mnie glupi program. Wykonuje w grze te czynności które sprawiają mi przyjemność. Na wrl póki co nie boce bo nie wiem jak . Narazie Blackd przydaje sie tylko do tego żebym widział jak mi wrl znika [; Bota mam dosyć krótko i nie znam all opcji. Jeśli ktoś tutaj wie jak ustawić auto follow za potworkiem dopiero gdy ucieka to prv msg poproszę .

@LDS
Nie jestem hipokryta. Nigdy Cię nie wyzywałem od boterow a wręcz na swój sposób to szanowałem. KAZDY GRA JAK UMIE. Nigdy nie mówiłem "oo, jaki jesteś super bocisz na dagach od 100lvl i potem kozaczysz"

Koniec rozmowy w tym temacie o moim bocie. Jak komuś nie pasuje ze go używam to niech da mi ignore, ukryje moje posty, wyżyje sie na prv i nara [;
Ja Tibie traktuje bardziej jako komunikator do rozmów...
ja nie wiem o co ten raban, dobrze wiesz ze to nie zaden atak z mojej stroy na ciebie bo cie szanuje, chciaelm tylko ukazac ze h lvle uzywaja macra do gry a tylko mnie napietnowala refugia

btw
nie boce od 100 no nie rob se jaj te 15kk wbilem sam
Draggy_Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem