Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2008, 19:56   #1053
rob44l
Użytkownik Forum

rob44l's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Wolsztyn

Stan: Na Emeryturze
Świat: Empera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HawkTibionboy Pokaż post
Po pierwsze nie obrazaj mojej matki, a po drugie kurwa ja nie chce mowic kto jest dzieckiem neo i zrookowal chara.
I chuj ze nie wiedzialem jaki jest czar? Bo ty kurwa wielki gracz i wszystko pamietasz.

zasadnicza różnica, Ty sie masz za wielkiego a ja nie. wywyższasz sie bo masz wiecej pixeli przy nicku lol358. nie sądze że wiem wszystko ale skoro juz grasz i jestes MS to jak mozesz nie wiedziec jakie masz czary o.O Jestem dzieckiem neo bo zrookowałem? lools zrookowałem bo zrozumiałem, że szkoda czasu na pierdoły. nie chciałem obudzić sie za jakiś czas i powiedzieć sobie, że zwaściłem tyle czasu bo chciałem być fajny w gierke? ( nie żebym miał coś do innych co grają takie jest moje zdanie po prostu )
heh to mnie odróżnia od ciebie że jestem słowny. jakiś czas temu pisałeś ze nie będziesz grac wszyscy cie wysmiali i co? żal ci dupe ścisnął dalej siedzisz i meczysz przed klawką bo jesteś FOXY i masz 120 lvl i jesteś gość ktoś shakował ci chara a ty poniosłeś straty moralne i musisz dostać kase od alusa bo inaczej to do końca życia będzie cię to boleć loool jesteś Tibionboju no i po trzecie niestety nie stać mnie na NEO BUehAUEhauEHUea wole InEE szybciej chodzi zawsze jest i dają telefon za darmo =D
szkoda ze nikt z tych co pisał do mnie na gg po przeczytaniu mojego wcześniejszego postu sie nie odezwał może byś w końcu coś zrozumiał Foxy Hołku haaah

a że forum multimedialne to tutaj macie
Boy'a który poniósł straty moralne i nie może się z tym pogodzić..

rob44l jest offline   Odpowiedz z Cytatem