Temat: Only Nerana
Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2008, 22:20   #8828
Baruteq
Zbanowany

Baruteq's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Zgierz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hansu Pokaż post
Znam Mooriego wiem, ze pizda nie jest. Popelnial bledy ale umial sie do nich przyznac. Sam tez ich wiele popelnilem. "moje cialo zajebaliscie" - wykazales sie... zajebali jak juz, nic z tym wspolnego nie mialem bo nie zdarzylem nawet na to cialo spojrzec. Ponadto jak pamietasz bylem jednym z prowadzacych, mowilem low lvle z tylu, aty miales 45 lvl ale nie Baruteq pokazal klase chcial bic ssa i sie wyjebal - inteligentne, ale ok kazdy byl kiedys newbie. Ponadto od poczatku probuje ci powiedziec, ze przyjazn z Tooshem to jest blad, poniewaz:
1. On ma w dupie swoich kumpli, co juz nie raz pokazal.

2. On nie zasluguje na przyjaciol

3. On ma w dupie swojego hacka, bo jak kiedys sam powiedzial do Mooriego po tym jak go pozbawil 1kk "W*****asz sie o gre? To tylko gra, nic sie nie zmienia miedzy nami na rl ;]" Wiec Toosh pozdrawiam goraco, widac nie mam po co jechac do wrocka, bo juz nic nie odzyskam ... ale to nic... xDDD

Baruteq bylismy razem w jakiejs gildii, mialem o tobie zdanie, ze jestes z lekka newbie, ale calkiem w porzadku, ale kiedy zaczoles bronic zlodzieja i pajaca.... to sorry, ale to juz pokazuje jaki jestes...

a tak pozaatym tez lubie Watson
Więc tak:

Po 1. Nie wnikam kto wtedy mojego deda zajebał - stare czasy
Po 2. Nie jestem newbie, chociaz zlamiłem jak sie pchalem zeby ssa bić, ale to było ponad pół roku temu
Po 3. Nie obchodzi mnie wasze zdanie o Tooshu - Ja nigdy do niego nic nie miałem, nigdy mi nic złego nie zrobił.
Po 4. Emma Watson jest zajebista, to prawda
Po 5. Zakończmy temat "Toosh i jego hack", i tak napewno jakiś modek wszystkie posty usunie ;]

Pozatym Hansu, ja bronie swoich kolegów/przyjaciół, jezeli na to zasługuja. Z mojej strony Toosh ma szacunek, bo zawsze był spoko w stosunku do mnie, i nigdy mnie nie ojebał choćby na 1 gp, mimo, ze miał wieeele okazji. =] Aha i jeszcze coś - nie osądzaj mnie, ze jestem pojebany, dlatego, ze Toosha bronie.

Btw. Od dzisiaj mam Ferie Zeby coś tego sniegu napadało... blx?>.<

@down
Nie zaczynaj tematu botów, juz dawno zamknelismy ten temat w tym temacie xD

Ostatnio edytowany przez Baruteq - 08-02-2008 o 22:42.
Baruteq jest offline