Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2008, 23:09   #1061
rob44l
Użytkownik Forum

rob44l's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Wolsztyn

Stan: Na Emeryturze
Świat: Empera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HawkTibionboy Pokaż post
Tylko dziwne ze po 40 min od deda przez kicka zaczoles sie rookowac i od kad wruciles do gry to byles online w chuj. A co do tego co napisalem na forum ze retired, to zadko sie loguje. A jak sie logam to gram 4 fun i siedze bardzooo malo przed Tibia. Caly czas mi wypominasz to ze wbilismy 120lvl we dwóch polowa polakow tutaj sharuje ale sie tylko do mnie do*******asz. Jakos jak grales to mi tego nie napisales tylko byles mily a teraz jak nie grasz to juz jestes bohaterem?
i czego ściemniasz sam do mnie pisałeś że mam nie bić xellertha bo ty masz 120 lvl i mi napukasz a jak rozmawialismy o alusie? tez powiedzialem ze jestes głupi, a ty na to ze jak nie zamkne ryja to padne
P.A.? w pewnym momencie skonczyłem odzywać sie w twoim kierunku, ponieważ mateusz stwierdził że to bezcelowe nawiasem mówiąc jesteś ciołek dlaczego sie nie odzywałem więcej wtedy? bo po co miałem robić sajgon kolegom =D siedziałem bo miałem ferie nubku i były święta
rob44l jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.