Temat: FAQ
Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2004, 22:34   #425
Ultimus Skydiver
Użytkownik Forum
 
Ultimus Skydiver's Avatar
 
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Bielsko-Biała

Posty: 43
Ultimus Skydiver ma numer GG 3877608
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raynold
Dawno temu czarami runicznymi mogłeś ranić sam siebie. Nie wiem, czy dotyczyło to wszystkich run, ale napewno hmmów i sdków. Potem to zlikwidowali, a mnie nie interesowało to na tyle, żeby wszystkie sprawdzać. W kązdym razie teraz nie możesz zranić samego siebie żadnym czarem runicznym, za wyjątkiem fire/poison/energy fieldów (zwyłych, bomb, ścian). Jeśli źle mówię i jest jakiś czar, to piszcie (nie uzywałem wszystkich dostępnych czarów w Tibii)

Czy pancerz ma wpływ... Mówią, że ma wpływ przy czarach właśnie explosion i exori, ale nie powiem na 100%, bo nie wiem. Anyway, explosion ma tak duży rozrzut dmg, że ciężko byłoby przeprowadzić jakieś sensowne badania/pomiary...

Czy na środku obrażenia są większe? Nie.

Ja odpowiem na obydwa pytania.
Jedyne co z run moze cie aktualnie ranic sa to wszystkie typy bomb (fire,energy,poison) oraz wszystkie typy fieldow (fire,energy,poison).
Sa 3 czary na jakie ma wplyw twoj pancerz oraz tarcza. Sa to: exori,SD,oraz explozia.
Ultimus Skydiver jest offline