Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marcin24
Szczecina niestety nigdzie nie zauważyłem w pierwszej dwudziestce, tak samo jak innych polskich miast. W walce o czarną kartę jest Gdynia i Szczecin, nic specjalnego.
P.S. Jak się nie dostaniemy, to przecież można zrobić polską podróbkę z polskimi miastami, co za problem?
|
Zgadza się - jest w walce o czarną kartę.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slay
A ja tylko nadmienie, ze inne tematy z gatunku 'Zaglosuj na XXX' byly konsekwentnie kasowane (softem, rzecz jasna =P).
[IRONIA I ŻART] Kolejny dowod, ze TWA istnieje, a na forum sa rowni i rowniejsi. =)[/IRONIA I ŻART]
|
Nie wiem czy ten post od początku do końca nie był przypadkiem ironiczny? Jeśli nie to zastanów się jeszcze raz nad tym. Czy ja reklamuję tu swoją marną stronkę ze screenami z tibii?
Dobro społeczne powinno być w każdym z nas.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez .Matrik.
...albo chociaż Gdańsk. Ale Szczecin? To miasto ssie. ; p
|
Brak komentarza, post żałosny.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zoliax
Miałbym mniej przeciwko tej inicjatywie, gdyby sam autor nie był ze Szczecina... Bo w ten sposób mówinie, że ma największe szanse itp., jakoś chowa się przy fakcie, że to jest miasto autora tematu. ;]
|
zoliax, bądźmy poważni. Taka inicjatywa wyszła z Urzędu Miejskiego miasta Szczecina.
http://www.szczecin.pl/umszczecinswi...pterdest=59018
Przecież ja nic z tego nie mam. Mieszkam w tym mieście, kocham to miasto; mam gdzieś co inni o nim sądzą. I myślę, że lepiej jest żeby chociażby o Szczecinie (jeśli jest taka możliwość, taka akcja) było głośno niż o żadnym mieście z Polski. Przecież to nasza wspólna sprawa.
eerion, dzięki za głos.