Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2008, 11:43   #208
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Rafals from hell's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
Rafals from hell ma numer GG 6467258
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum Pokaż post
Przeczytałem cały teamt i stwierdzam iż zawartośc procentowa bluzg wynosi ~83%, rzeczy dotyczących tematu ~8%, offtopu ~7%, skasowane posty/keyloggery ~2%. Wniosek? Zamknąć ryje bo to żałosne jak się zachowujecie.

1. Dyskutujecie o ikonkach w postach bloodwina.
2. Bluzgacie osoby ktore zastosują słowo FACC w postach
3. Próbujecie być fajni wykorzystując literówki oraz dosłowność w postach, śmiejecie się z siebie nawzajem.

W ogóle dział fake, update i inne to działy najbardziej zasyfione bluizgami

I tak nie jestem fajny...
Zjawił się o statystyk i z prostych wzorów wyliczył zawartość procentową kolejnych rzeczy haha człowieku... ie przeczytałeś nawet 3 stron to mogę stanowczo powiedzieć. 8% jest na temat? Przypominam, że temat brzmi: "Kto uważa, że trzeba zakazać tematów gdzie żalą się FACC?" Konwersacje Bloodwin'a, Gawroona7 i czasem moje to wymiana argumentów za i przeciw ;] Śledzę temat od samego początku jego powstania... i z pełną stanowczością mogę powiedzieć, że rozmowy na temat wynoszą tutaj 80%, a tylko przez takie osoby jak ty jesteśmy zmuszeni z tematu schodzić.

Co do ryjów to możesz mieć go ty i twoja rodzina... nie obrażaj innych jak nawet w 90% nie wiesz o co kaman!

Inna sprawa to powodzenie tego tematu. Dlaczego? Odkąd powstał temat, FACC, co zawsze narzekali i zakładali kolejne to już tematy zaśmiecające forum, przychodzą do tego tematu popieprzą trochę i przynajmniej jest zabawnie, a porządek jest utrzymany ;]

Za to ty wpadłeś i chciałeś pokazać, że jesteś "miszcz". Jak do tej pory administracja nie krytykowała tego tematu, co oznacza, że jest on przez nią akceptowany, a takich pajaców jak ty, chcących pokazać swój"ILOCZYN", bo iloraz to w twoim przypadku to głupie słowo, na tym forum było już pełno.

Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj.

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee

Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 09-02-2008 o 11:45.
Rafals from hell jest offline