Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2008, 19:43   #160
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Ale naprawdę, to że cos nie jest dostępne, nie usprawiedliwia w 100% do ściągania tego z neta.
Mówisz o Anime - rzeczy, którą kiedyś ludzie kopiowali z kopii kopii (oczywiście na video ) itd. Bo rynek nie miał czegoś takiego. Ludzie oglądali co się dało, bo niczego nie było tak naprawdę. Teraz jest lepiej, ale i tak rynek M&A w polsce jest baardzo zacofany.

Cytuj:
Dobra, dobra, nie musicie mi tu wklejać zdjęć z waszymi kolekcjami.

Cytuj:
Nie było to, i nie jest moim zamiarem.
I git

Cytuj:
I chwała wam za to.

Rozumiem, że sa ludzie, którzy traktują torrenty jako miejsce gdzie można zobaczyć, co warto kupić. I choć tego też nie pochwalam, jest to na pewno lepsze niż bezmyślne ściąganie wszystkiego jak leci. 100% ludzi nie przestanie ściągać M&A po moich postach, ale mam nadzieje że chociaż 00,01% zacznie je kupować, i kiedyś dostęp do M&A będzie normalny.
Oby

Cytuj:
Tak, wiem, znów zabrzmiałem głupio/patetycznie.
nah

Cytuj:
Tzn. tylko te widziałeś.
Podpisuje się pod tym wszystkimi szponami

Cytuj:
Niee.. widziałem wiele anime po prostu połowy już nie pamiętam a podałem wg. mnie najlepsze z tych, które pamiętam
Yhy. To nie wiem co ty oglądałeś, skoro uznajesz coś tak rozwleczonego i roztasiemcowanego jako jedne z najlepszych anime.

Cytuj:
Do 9-nine : Ja nie wnikam w to kto jest tutaj fanem bo obejrzal z 2-3 odcinki jakiegos tam anime i zaraz powah pasta fan wszelkiej masci anime i te twoje glupkowate gadanie zeby all piratow spalic jest dziwaczna ... btw. posiadam 2 "kejki" (po 100szt) roznych anime wiec jesli cie to teraz za boli to sorki
To więcej ode mnie O_o.
Mój nowy życiowy cel - przegonić cię ;P

Cytuj:
ps. I hate bleach grrrrr...
Spalić! </ironia>

;P

A z cyklu "Eerion Poleca" polecam wam Ghost in the Shell. Jedno z najbardziej kultowych anime, o którym (o zgrozo!) prawie nikt nic nie mówi! Na chwilę obecną są 3 filmy i 2 serie, z których polecam wsyzstko (najlepiej zacząć od 1szego filmu - starego btw. ale jadalnie wprowadza w klimaty . Potem 1sza seria, 2gi film i 2ga seria. No i na końcu 3ci Film)

GiTS od lat trzyma się u mnie w top watched anime
I nie wygląda an to, ze spadnie w ciągu najbliższych kilku lat
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem