Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marcin24
Po "O lol", "a", "Rookslayer" powinny być przecinki. Nie ma czegoś takiego jak "Rookslayer".
Spersonalizowany Wyniki 1 - 10 spośród około 24,000 dla zapytania Rookslayer. (Znaleziono w 0,26 sek.)
Spersonalizowany Wyniki 1 - 10 spośród około 26,500 dla zapytania rookstayer. (Znaleziono w 0,28 sek.)
|
Podsumowując - kwestia gustu.
Cytuj:
"Twojej" z zasad grzeczności powinno być napisane z dużej litery.
|
Tą zasadę stosuje się/powinno się stosować w oficjalnych pismach, tutaj na forum nie koniecznie trzeba pisać oficjalnie. To, że jakieś milusie internetowe pokemony piszą "Twojej" z dużej, nie oznacza, że jest to jakoś podciągnięte pod netykietę. Ja tak piszę tylko w wyjątkowych sytuacjach. (głownie w zasadzie dziefcynki tak piszą)
Cytuj:
Przed "więc" ma być przecinek. Czy ktoś jeszcze się skarży, że nie pomagam?
|
O tak, to było straszne, na pal z nim.
Cytuj:
Przed "a" ma być przecinek. I to nie był głupi komentarz bez pomocy, ponieważ napisałem ci gdzie powinieneś się udać ze swoim problemem.
|
Cytuj:
"Ci" z zasad grzeczności powinno być napisane z dużej litery.
|
Cytuj:
Po "komentarza", "myśli" ma być przecinek. A czy każda teoria jest lepsza od mojego komentarza? Zostawię to bez komentarza.
Coś na koniec, jeżeli chcesz się przeciwstawić moim słowom, to musisz mieć z deczka lepsze argumenty.
|
Zdania nie zaczyna się od "A", przed "A" jest przecinek. Popełniasz błędy stylistyczne typu powtórzenie, nie ma takiego słowa jak "deczka".
Jak odpierasz czyjeś kontrargumenty, to z sensem, a nie w 90% czepiasz się przecinków.