Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martinss
Może będzie ci fajniej jak jebne posta na tibia.com o noob charach co Konrad ? 
Obgadywać mnie mozesz ile chcesz mozesz okradać, chuj mnie to boli ale nie bedziesz nastawial ludzi przeciwko mnie ...
Z qwertem bylo tak samo co nie ? Ja tam nie trzymam niczyjej strony ale podam przyklad jak mu ciagle lizales dupe i prosiles by pomogl jak se hunty robiles ...A potem go sam zaczales huntowac ... Nie bylo tak?
Jestes zwyklym palantem nie myslalem ze ojebiesz kumpla z 250k
Wbijanie noza w plecy po 4 latach przyjazni to raczej kiepski pomysl ...
Prawde mowiac troche mnie to zabolało ;]
Teraz popatrz jak wyglada twoje zycie :
" jebe nie ide do szkoly ... bede gral w tibie "
Może zacytuje jak mnie przeprosiles a potem ignora dales jak powiedzialem ze kasa potrzebna i zebys moje g.legi sprzedal ?
Hah jesteś śmieszny tylko tyle mozna powiedziec ;]
|
Dawno tutaj nie pisalem...Chetnie bym sie dowiedzial jaki masz nick. Pamietam jak Konrad dostal hunta od aflu (nie tak dawno) wtedy przeprosil mnie , poprosil o pomoc i eq. Gdy otrzymal pomoc i eq znowu wrzucil ignora i mnie ignorowal. Zanim ci ukradl g.legsy to chodzil w innych ukradzionych legsach a mianowicie k.legsach , ktore mi ukradl. A na poczatku Konrad zawsze mnie prosil o pomoc juz nie bede mowil ile razy go ratowalem...Byl dla mnie mily a jak dostalem hunta to nawet raz mnie wywalil z domku jak przed domkiem ludzie stali co mnie huntowali. Potem zaczal kozaczyc do moich rl a jak prosilem zeby przestal to powiedzial ze ma mnie w dupie ze mnie ubije itp...
" jebe nie ide do szkoly ... bede gral w tibie " - tez to duzo razy od niego slyszalem.
Ja Konrada znalem odkad zrobil 1 char Sagmar...Poznalem go jak gral w tibie dopiero kilka dni i mial 8 lvl a po kilku latach mi wycial taki numer. No coz pewnie niedlugo ukradnie cos albo zrobi cos dziubinowi / kamilssowi lub komus innemu. W kazdym razie Konrad, bardzo sie na tobie zawiodlem.
@Martinss
Moglbym sie podpisac pod twoj post bo to identycznie do mojej sytuacji pasuje. Noob chary konrada ? Znam Sagmar

Reszty nie znam ale zapewne robi to co ja kiedys (okradanie lota na dragonach)
Pozdrawiam,Qwert
P.S. zeby nie bylo, ze bez ssa
Jedno z pierwszych exori Konrada..