Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szkodi Sunrise
Z calym szacunkiem Panie i Panowie, ale proszę was o jedno. Jeżeli piszecie już jakieś posty na forum to piszcie najpierw w Wordzie a później to wklejajcie bo niektóre komentarze to naprawde żenada. Rozumiem, że niektórzy z was mają po 10-13 lat, ale to typowo powinniście zrozumieć to, że nie znacie gramatyki i ortografii języka polskiego na tyle dobrze, żeby nie robić błędów. To był nieco OT więc teraz piszę na temat Update'a.
1) Nowe serwery - mają być 2 nowe i to w dodatku szwedzkie. Czekaja na nie przede wszystkim Corentiros (Del'Toro z Galany).
|
Po pierwsze, jak szanowny pan już pisze, to niech przynajmniej piszę dobrze, a nie tylko to co sam symyśli... Pan też raczej ma 13 lat... Sgadzam się natomiast z Panem, iż nikt by raczej nie chcaił zrobić darmowej-super gry dla wsztkich...
Natomiast, to jakoby Corentiorsi czekali na nowy świat, i ten świat miał by być w szwecji to jakiś absurd. Większość Corentiorsów to polacy(sam grałem na galanie, aż moja rodzina czyli "ziomki" nie została cała huntowana... leader corentiorsów to polak i 3 vice leaderów też)Zanim zabili mnie poraz pierwszy, spytali się mnie(po polsku) gdzie jestem.Nie wiem po co polakom serwer w szwecji, skoro do niemiec mają bliżej