Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wazanek
Moim Zdaniem jesteście za bardzo "rozwydrzeni". Piszecie pierdoły, nie podacie powodów tylko każecie pisać na Tibi. Myślicie, że ktoś ma czas pisać na tibi? Po to jest to forum aby usiąść i pomyśleć nad tym co się pisze. Można także poprawiać tekst a więc nie jebniesz mi potem że napisałem do Ciebie "s*******aj" na tibi i na tym się zacznie wojna. Nikt od nas nie będzie z wami pisać na Tibi. Jeśli nie podacie Tutaj powodów postaram się abyście zostali zmuszeni do napisania tutaj posta na temat tych "powodów". I przestańcie się chłopcy wymądrzać że wy wiecie lepiej. Bo chuja wiecie i próbujecie improwizować. Może i potraficie Pkować ale nie na tym polega gra. I zauważyłem jednak gdybyście mieli robić 100+ lvle to chyba byście posrali się w gacie. Skoro Tibia to tylko gra to czemu nie zrobicie 150+ lvli i nie zaczniecie Pkować? Szkoda wam charów? To po chuj w ogóle się pakujecie z pięćdziesiątymi Lvlami do pkowania? Widać, że wasza gra i tok rozumowania jest oparta na zrobić, zabić, zapomnieć Dlatego macie wode zamiast mógzu.  Pzdro
|
nie musimy miec 150+ lvli zeby pkowac, wystarcza 45 terazx
POZA TYM ILE RAZY MAM TLUMACZYC ZE NIE PKUJEMY TYLKO GRAMY NORMALNIE I MIELISMY POWOD ZEBY CIE UPIERDOLIC I CI KTORZY MUSZA ZNAJA TE POWODY
co do wbijania 100+, nie kazdemu sprawia taka przyjemnosc expienie, poza tym co ty pierdolisz jak masz chara od 2 lat ktorym expicie a nie dobiliscie do 90 jeszcze sharujac z tatusiem. zalosne w chuj ;d poza tym nie potrzeba nam jak widac 100+ zeby sprawic ze bedziesz lezal